• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.06.2018

11:17

(FOTO) RADOJIČIĆ OBIŠAO POPLAVLJENE DELOVE BEOGRADA: Brzo ćemo sanirati štetu od poplava, hvala građanima

Beograd

(FOTO) RADOJIČIĆ OBIŠAO POPLAVLJENE DELOVE BEOGRADA: Brzo ćemo sanirati štetu od poplava, hvala građanima

Podeli vest

Delove Beograda u kojima je zbog obilne kiše koja je padala čitav dan i dobar deo noći bilo i poplavljenih kuća, obišao je danas gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić koji je najavio pomoć i da će komisije izaći na teren i što pre krenuti u sanaciju posledica nepogode

- Obišli smo danas Kijevo i 20 kuća koje su bile poplavljene, razgovarali sa građanima i upoznali ih sa time da će uskoro izaći komisije koje će sagledati stanje i utvrditi šta je potrebnio uraditi - rekao je Radojičić novinarima, koji je taj deo grada obišao zajedno sa zamenikom Goranom Vesićem i saradnicima.

Tanjug


- Bila je teška noć, u pojedinim delovima grada palo je i 60 litara po kvadratnom metru -

dodao je gradonačelnik ali i poručio građanima da ne treba da brinu, da su i tokom noći ekipe bile na terenu i da je situacija pod kontrolom.

Naveo je i da su tokom noći zasedali opštinski štabovi, da su ekipe obilazile kritična mesta, da se to radi i tokom današnjeg dana i da će se napraviti planovi sanacije štete koja je nastala.

Tanjug


Kako je rekao i vreme se prolepsalo tako da će se odmah i krenuti u potrebne radove, i poručio građanima da su sa njima, u svemu ovome zajedno i da će zajdeno i rešavati probleme.

On je istakao da mu je bilo veoma drago, i da mu je to i dalo optimizam, što su građani u razgovoru racionalno sagledali problem i ponovio da se u dogovoru sa njima pravi plan kako će se raditi. 

Tanjug


- Mogu da budem ponosan kako su ljudi u ovom teškom trenutku reagovali, kako su naši timovi radili...jasno je da ćemo svi zajedno sve probleme rešiti -r

ekao je gradonačelnik Beograda koji će danas obići i druga mesta koja su pretrpela štete od poplava, Obrenovac, Barajevo, Grocku...ali nije hteo i da ga prate mediji.

Predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić ocenio je da je bila "burna noć", da je opštinski štab za vanredne situacije i juče radio, da će nastaviti i danas kada će se oformiti komisija koja će odmah izaći na teren i napraviti procenu štete i plan rada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set