• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.08.2018

13:07

DOSTA JE BILO BAHAĆENJA! Komunalna noćas uklonila 130 automobila iz parka na Ušću!

Beograd

DOSTA JE BILO BAHAĆENJA! Komunalna noćas uklonila 130 automobila iz parka na Ušću!

Podeli vest

Komunalna policija u Beogradu napisala je tokom noći više od 160 prekršajnih kazni za parkiranje nesavesnim vozačima

Parking servis uklonio je oko 130 nepropisno parkiranih vozila.

Vozila su uklonjena sa šetališta i zelenih površina na Ušću i ispred Muzeja savremene umetnosti. 

Vršilac dužnosti načelnika Komunalne policije Beograda Ivan Divac kazao je da se tokom leta u priobalnom delu grada poveća broj nepropisno parkiranih automobila. 

- Veliki je broj onih koji redovno zanemaruju pravila lepog ponašanja koristeći park na Ušću kao parking. Na redu je da ovi uporni i bahati pojedinci budu kažnjeni na adekvatan način, odnošenjem vozila i izdavanjem kazni na licu mesta u vidu prekršajnih naloga - izjavio je Divac. 

Direktor JKP "Parking servis" Beograd Andrija Čupković je rekao da veruje da će velike akcije uklanjanja nepropisno prakiranih vozila uticati na promenu svesti građana. 

- Dok god bude bilo bahato parkiranih vozila, dizalice 'Parking servisa' će neumorno pomagati nadležnim organima u njihovom uklanjanju. Vratićemo parkove deci, zelene oaze šetačima - rekao je Čupković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 5 godina

Treba ih pitati sto ovo ne rade svaki dan, svako od tih 160 da plati kaznu, to je mnogo lepa zarada za grad, i svako vece tako. Sta je problem? Zakon treba sprovoditi uvek ne samo simbolicno kad treba objaviti u medijima.

Neša

pre 5 godina

Dobro su se setili. Samo da ne bude to da bi se objavilo u medijima i onda opet po starom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set