• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

25.08.2018

21:35

 JOVIČIĆ PODELIO PALILULSKE KARTICE: Stanovnici te opštine sa njom mogu da ostvare popuste do 50 odsto!

Beograd

JOVIČIĆ PODELIO PALILULSKE KARTICE: Stanovnici te opštine sa njom mogu da ostvare popuste do 50 odsto!

Podeli vest

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić danas je u tržnom centru Šopi u Borči podelio prve Palilulske kartice, koje će moći da dobiju besplatno svi punoletni stanovnici te beogradske opštine i sa njima ostvare popuste i do 50 odsto

To je prva kartica tog tipa na teritoriji Beograda.

U pitanju je personalizovana kartica koja omogućava građanima da ostvare popust za raznovrsnu robu ili usluge od pet do 50 odsto, u više od 100 prodajnih lanaca, preduzetničkih radnji, malih i srednjih preduzeća.

Jovičić je obišao promotivne štandove i tom prilikom rekao novinarima da će u narednom periodu biti još novih firmi sa kojima će biti sklopljeni ugovori za popuste.

- Ovo je prva kartica tog tipa u Beogradu. Grad je izradio seniorsku karticu za sve penzionere na teritoriji Beograda, a ovo je kartica za sve građane Palilule starosti od 18 godina, tako da svi mogu da je koriste. Pozivam sve opštine u Beogradu da podrže ovakav projekat i da i one naprave ovakvu karticu - poručio je Jovičić.

Kaže da ti popusti mogu da budu veoma značajni za građane sa nižim primanjima ili penzijama.

Tanjug

Popusti se odnose na raznu robu i usluge, od tehničkih pregleda gde je popust 20 do 30 odsto, do kozmetičnih salona, zdravstvenih usluga, restorana, fri šopova i slično.

Objasnio je da građani treba da dođu u uslužni centar opštine, bilo koji šalter ili uslužni centar na teritoriji Palilule, popune formular i da će odmah dobiti karticu.

- Želimo i na ovaj način da damo doprinos svim naporima i grada Beograda i Vlade Srbije i omogućimo građanima određene olakšice. Da pratimo politiku vlade i grada Beograda. Vidimo da se tendencija ekonomskog razvoja poboljšava iz dana u dan - naglasio je Jovičić.

Pozvao je sve građane Palilule da besplatno preuzmu karticu.

Tim povodom je Jovičić presekao tortu kojom su se poslužili građani koji su dobili prve kartice.

Jovičić je prvu karticu uručio devojčici Nini Jovanović, koja glasi na ime njenog oca Zorana.

Prilikom kupovine ili korišćenja usluga dovoljno je pre plaćanja pokazati Palilulsku karticu i po zahtevu i ličnu kartu da bi se ostvario popust.

Detaljnije informacije se mogu pronaći na sajtu opštine Palilula ili fejsbuk nalogu Palilule.

VESIĆ: Beograd je uvek bio otvoren, sličan je Njujorku, on napreduje zbog novih ljudi i znanja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olga Markovic

pre 5 godina

Bravo za dobru ideju - karticu, koju naravno prvo dobili stanovnici Borce. Gospodina predsednika bih zamolila u ime stanovnika Visnjicke banje da se seti da i mi pripadamo Paliluli. Izgradjena je pre 35.godina kao moderno naselje, danas se pretvorila u ruglo. Na parkingu bespravno podignute kuce tik uz avtobusku stanicu, do pre sedam godina izgradjene skole ( cekali smo je 28. g. , deca prvih stanara vec zavrsila fakultete i doktorirala) a danasnja deca idu ulicom jer bahati stanari iz privatnih kuca prigrabili i trotuar, ispred pijace puno preprodavaca, a komunalci ne dolaze, jer verovatno i ne znaju da imamo pijacu, sa travnjaka ispred zgrada mesecima se ne sklanja poseceno granje, kante pune djubreta, senzorsko osvetljenje u prolazima izmedju zgrada crklo posle mesec dana i niko ga niti menja, niti popravlja, plocice popucali skoro u svakom prolazu a to nije bezbedno kako za decu tako i za nas starije i mogla bi jos mnogo toga da napisem, ali nisam sigurna da ce ova poruka stici do g.Predsednika. Pozdrav iz Visnjicke banje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set