• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.09.2018

08:47

VESIĆ najavio novine u poslovanju “Parking servisa”!

Beograd

VESIĆ najavio novine u poslovanju “Parking servisa”!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je tri novine u poslovanju JKP “Parking servis” Beograd

 

Vesić je na sastanku Udruženja parkirališta Srbije naveo da je prva aplikacija koja će biti puštena u rad 15. oktobra ove godine namenjena svim “smart“ telefonima koja će korisnicima omogućiti plaćanje parkinga, ali i proveru broja slobodnih mesta u svim garažama i parkiralištima Beograda.

- Plaćanje će biti moguće i po minutu, što do sada nije bio slučaj - rekao je Vesić i dodao da će proces biti veoma jednostavan i da će postojati i mogućnost za kupovinu dnevne karte.

Druga novina je, kaže, parking pas S kartica koja će biti puštena u rad petog decembra.

- Ta kartica će obezbediti korisniku neograničen broj ulazaka i izlazaka iz garaže u okviru zakupljenog vremenskog perioda. Biće omogućeno da se kartica kupi na 24 sata, tri ili sedam dana, a da se s njom ulazi i izlazi neograničen broj puta u sve garaže i sva beogradska parkirališta - pojasnio je Vesić.

Naveo je da je treća novina PriPejd kartica koja će biti puštena u rad 15. januara.

- To znači da će neko moći da dopuni PriPejd karticu određenim iznosom novca i da je koristi sve dok na kartici postoji dovoljan iznos. Želimo da omogućimo građanima da lakše koriste usluge JKP ''Parking servis'' i da povećamo njihov komfor prilikom korišćenja gradskih garaža, ali i da idemo u korak sa svetom, gde se sve ovo odavno koristi - istakao je Vesić.

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih preduzeća koja se bave uslugama parkiranja, a zamenik gradonačelnika je rekao da su iskustva JKP "Parking servis" Beograd korisna za preduzeća iz drugih gradova jer Beograd ima najrazvijenije preduzeće i najveći broj parking mesta.

- Želimo da pomognemo preduzećima iz drugih gradova da se modernizuju, da obezbede bolje uslove za parkiranje i veće prihode u budžetu lokalne samouprave kojoj pripadaju - dodao je Vesić.

Sastanku je prisustvovao i direktor JKP “Parking servis“ Andrija Čupković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set