• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.10.2018

10:31

(VIDEO) ZLOTVOR! KRVNIČKI NASMRT IŠUTIRAO MAČKU! Komšija brutalno pretukao životinju pred očajnom vlasnicom

Beograd

(VIDEO) ZLOTVOR! KRVNIČKI NASMRT IŠUTIRAO MAČKU! Komšija brutalno pretukao životinju pred očajnom vlasnicom

Podeli vest

Beograđanka Vera Ćirić, očajna vlasnica mačke koju je je ubio njen komšija objavila je potresne snimke zlostavljane životinje

Incident se dogodio pre nekoliko dana ispred zgrade u kojoj živi. Mačka koja je jedva preživela nekoliko operacija, bila je napolju sa vlasnicom i mačićima koje je okotila.

- U jednom trenutku izlazi komšija sa psom, kog pušta na nju. Ona skoči, ošamari ga dva puta i povuče se. Međutim, iako smo vikali da zadrži psa, on ga ponovo pušta. U tom trenutku jedan od mačića prolazi pored njega i uplašena majka mačka skače psu na glavu. Kada je video da ne može da je skloni počeo je da je šutira krvnički. Posle petog šuta odletela je u vazduh i pala sa 3 metra visine. Nije bili bitno što sam mu odmah rekla da skrati povodac i vrati se u zgradu, da bih je sklonila. Bila sam na 30 centimetra da je sklonim sa psa, ali on nije hteo da stane i govorio je "Neću da prestanem poješće mi psa!" -prepričava incident Vera Ćirić.

 

 

 

Kako kaže, iako je vikala na komšiju da ne šutira mačku jer je operisana on nije prestao da zlostavlja životinju.

- Pozvala sam policiju, on je pobegao i nije se vraćao dok policija nije otišla. Tek sutradan jedini koji su došli bili su Hitna za životinje. Polomio joj je desni donji očnjak, levi izbio skroz, jezik joj je isečen i ugruvana je do besvesti. Postojala je verovatnoća unutrašnjih hematoma koji bi izazvali problem sa plućima. Ipak, delovao je kao da će uspeti da se opravi. Međutim, opet je napao pas?! Nije uspela da se izbori - priča Vera u suzama.

Šta da očekujemo od ovakih zlotvora koji brutalno prebijaju nemoćne životinje? Ne bi bilo čudno da sutra tako pretuče neko dete ili stariju osobu ako mu slučajno "stane na žulj".

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dimitrije

pre 5 godina

Spasite tog jadnog psa od takvog vlasnika kad već mačka nije mogla da bude zaštićena. A možda je dobro ponekad uvesti kaznu po modelu "istom merom". Ima i od takvih siledžija jačih

Zak

pre 5 godina

Jebao bih mu mamu u picku i kera bih mu zaklao!!!

Milan i ekipa

pre 5 godina

Pa zar ne popstoji regularna policija jer je to napad na vlasnicu macke isto kao sto bi bilo i na na vlasnicu/ka kola, deteta, novca jer je ista vlasnica macke vec platila nekoliko operacija te macke koje sigurno nisu jeftine a o samom takvom fizickom divljackom napadu da se i ne govori. Da li treba da angazujemo mi iz kraja copor koji ce da napadne i rastrgne ovog razbojnika i ubicu bez obzira da li macka ili pas ima ili nema vlasnika ili ce to ipak policija da uradi . bilo bi mnogo pametno i civilizovano da to ipa milicija uradi. Videcemo???

Marta

pre 5 godina

То је та врста људи, злотвори и барабе без трунке емпатије.

zora

pre 5 godina

Treba ga kazniti zbog maltretiranja zivotinje a drugo,oduzeti mu psa jer neko ko maltretira jednu vrstu nevoli ni drugu vrstu zivotina.Koja budala od coveka.

Zvezdana Radovanovic

pre 5 godina

Prvo, ovo nije vlasnicka macka, vec napustena. Vera C. da je htela ljudski da je zbrine, sklonila bi je odatle, nego je pustala jos dva puta da se koti tu, gde svima smeta. Sto ne znaci da to opravdava monstruma i kamo srece da u ovoj zemlji dobije kaznu kakvu zasluzuje, ali ovakvi slucajevi kao sto je Vera jos vise uzasa prave svojim neodgovornim ponasanjem. A drugo, doticna je pre dve godine pokusala da ubije bolesno stene na ulici, time sto mu je ubrizgala rastvor Rivotrila, kako bi mu ''skratila muke'', citiram,pa kad ga nije ubila time, zvala je sintere da ga pokupe, I dok je Malisa izvucen odatle i dobio pravu pomoc, borio se dve nedelje i umro u mukama. Nekad su ovakvi ljubitelji u istom rangu sa ovim monstrumom koji je isutirao macku.

Milan

pre 5 godina

Pod hitno skinite ovaj video sa interneta,jutros mi je dete doslo i pokazuje kako zena nosi mrtvu macku i pitala da li je u redu da nosimo mrtve zivotinje!

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set