• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.10.2018

10:33

VESIĆ: Završeni radovi u Radničkoj ulici!

Beograd

VESIĆ: Završeni radovi u Radničkoj ulici!

Podeli vest

Radovi u Radničkoj ulici jutros su završeni i ona je u potpunosti puštena u saobraćaj iz pravca Obrenovca, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić

Vesić je rekao da je rađena deonica od nadvožnjaka ka Trgovačkoj do benzinske stanice OMV, da su radovi su završeni u roku, a da oni u smeru ka Obrenovcu počinju 24. oktobra i trebalo bi da budu završeni do 5. novembra.

- Trenutno se radi rekonstrukcija Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića, na delu od kompanije 'Rudo' do Ulice neznanog junaka. Ta ulica je bila veoma problematična, a trenutno se rade još i rekonstrukcije ulica Baje Pivljanina, Emilijana Joksimovića, dok se deo Ulice Strahinjića bana, od Francuske do Skadarske, pretvara u trg. Tu će biti pešačka zona koja će predstavljati svojevrstan ulaz u Skadarliju  -  rekao je Vesić.

On je podsetio da je počela i rekonstrukcija Skadarlije, od Bulevara despota Stefana do Simine, što će se raditi do decembra, dok će na proleće uslediti rekonstrukcija preostalog dela od Simine do Gospodar Jovanove. 

- Uklanjaju se bašte koje su bile zazidane i ostaće samo montažne, ali i obnavljamo kaldrmu. Sekretarijat za investicije je objavio tender za projektovanje Beogradske ulice, ali i za ulice Tadeuša Košćuška i Pariske. Nadam se da će projekti biti završeni tokom sledeće godine i da ćemo tada moći da počenmo sa radovima. U ulicama Tadeuša Košćuška i Pariskoj biće vraćena kocka, i to je nešto što ćemo se potruditi da uradimo u centru gde god je moguće, naravno ne na centralnim gradskim saobraćajnicama - precizirao je zamenik gradonačelnika.

Prema njegovim rečima, rekonstrukcija Ulice Strahinjića bana, koja će biti rađena sledeće godine, biće takva da će kolovoz biti sužen tako da može da prođe samo jedan automobil ili manji kamion. Ta ulica je i sada jednosmerna, ali posle rekonstrukcije neće biti moguće da se automobili parkiraju sa strane, dok postojeća parking mesta ostaju, a biće urađena kocka i prošireni trotoari.

- Na Kosančićevom vencu preostalo je da se uradi gradska galerija i s obzirom na to da do sutra treba da imamo donetu odluku o javno-privatnom partnerstvu za garaže, nadam se da ćemo na proleće sledeće godine početi izgradnju garaže u Fruškogorskoj ulici. Radi se i Topličin venac, pa će postojati pešačka veza od Palate Albanija do Kosančićevog venca, a preko te galerije će moći da se dođe do Karađorđeve, čija rekonstrukcija počinje 1. novembra - rekao je Vesić.

VESIĆ: Ðilas o porodiljama - naknadna pamet i neznanje!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
takica

pre 5 godina

To je prava Srbija, non stop se radi, gradi, otvaraju fabrike. Bravo!

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Sve pohvale za rad i veliko zalaganje gradske uprave BG.

miki

pre 5 godina

Bilo koji radovi u Beogradu se rade sve je neophodno

dunja

pre 5 godina

Ta ulica je i sada jednosmerna, ali posle rekonstrukcije neće biti moguće da se automobili parkiraju sa strane

ivan

pre 5 godina

postojeća parking mesta ostaju, a biće urađena kocka i prošireni trotoari.

MILA

pre 5 godina

Neumornim radom odrađuju se problemi na putnoj infrastrukturi

Aleksa

pre 5 godina

Samo u 2018.godini, u Beogradu je uradjeno mnogo saobracajnica, od onih u centru grada do nekih u prigradskim naseljima.

Aleksa

pre 5 godina

Jako je bitno sto gradske vlasti podjedanko uredjuju saobracajnice i u centru i u prigradskim naseljima, mnogo je ulica rekonstruisano ove godine.

Desko

pre 5 godina

Pokazali ste se vise puta koliko ste sposobni. Uradilo se i ulozilo dosta u grad.

Ziva

pre 5 godina

Beograd je otisao predaleko sa izgradnjom. Samo tako nastavite.

Goran

pre 5 godina

Све што се започне заврши се углавном у року!

Petar

pre 5 godina

Odlično, nema šta. Svaka čast za vlast i Vesića!

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set