• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

25.10.2018

16:19

(VIDEO) DRAMA U AUTOBUSU 47! Mladić prišao vozačevoj kabini i šutnuo ga, a onda se HAOS NASTAVIO NAPOLJU!

Beograd

(VIDEO) DRAMA U AUTOBUSU 47! Mladić prišao vozačevoj kabini i šutnuo ga, a onda se HAOS NASTAVIO NAPOLJU!

Podeli vest

Novi napad na vozače autobusa na usledio je danas kada je nepoznati mladić šutnuo šofera, istrčao iz autobusa, a potom nastavio da udara vozilo

Ceo incident, koji se odigrao na liniji 47, zabeležila je svojim telefonom jedna putnica.

Izgleda kao da je fizičkom prethodio neki drugi sukob, jer kada su njena kamera uključila, mladić je već stajao pored kabine i raspravljao se sa vozačem. Za to vreme većina putnika je napustila vozilo.

Kada je rasprava među njima kulminirala, mladić je šutnuo vozača, koji mu je uzvratio udar, a onda izleteo napolje. Vozač se vratio na svoje mesto, ali kako je dečko počeo da lupa o prednja vrata, i šofer je istrčao iz autobusa i pojurio za njim. Šta se dalje desilo, kamere nisu zabeležile.

(HIT FOTO) ŠTA JE, BRE OVO?! Jutros u Beogradu, na liniji 603, AUTOBUS PUN, A U NJEMU NEMA LJUDI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Ovaj "veliki mangup" koji nasrce na starijeg coveka neka mi se javi. Ukoliko neko ima neku jos informaciju bio bih vam veoma zahvalan

nevena

pre 5 godina

vozači autobusa su extremno bezobrazni a njihovi šefovi koji su ih doveli preko veze na ta radna mesta - njihove bezobrazluke pokrivaju mene su maltretirali vozač i njegovo društvo u autobusu 405 kada sam nazvala njihovoh šefa nije hteo ni prstom da mrdne na njihove bezobrazluke posle ovog iskustva podržavam sve one koji se brane od iživljavanja vozača koji su poslove dobili preko veze i misle da im se sve može a njihovi šefovi im to omogućavaju verovatno se čovek branio od bezobrazluka

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set