• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.rs

05.12.2018

17:56

NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL: Bajaga i Haris Džinović za doček ispred Narodne skupštine!

Beograd

NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL: Bajaga i Haris Džinović za doček ispred Narodne skupštine!

Podeli vest

Za doček Nove godine ispred Narodne skupštine u Beogradu pevaće i sviraće "Bajaga i instruktori", Haris Džinović, Saša Kovačević i Dejan Petrović, dok će 30. decembra nastupiti sastavi "Rudimental", SARS i britanska grupa "Stereo MC s"

Ovaj novogodišnji spektakl najavio je zamenik gradonačelnika i predsednik Organizacionog odbora "Beogradske zime" Goran Vesić, koji je predstavio program manifestacije koja, pod sloganom "Zaokruži Beograd", traje od 1. decembra do 31. januara 2019. 

Novina je, prema njegovim rečima, organizovan nastup 1. januara kada će se od 14 sati predstaviti Saša Sedlar u okviru koncerta klasične muzike, a uveče se očekuju nastupi Raste, Gramofondžija, Senidah i Disciples. Takođe, u okviru manifestacije "Beogradska zima" očekuju se nastupi "Nevernih beba", Lene Kovačević i drugih izvođača, naveo je Vesić. 

- Za ova dva meseca našim građanima i gostima koji dolaze u prestonicu zaista nudimo dobar sadržaj, odabir umetnika i muzike za svačiji ukus. Posebno sam ponosan što će veći deo programa u ta dva meseca biti namenjen deci, kao što je "Trg bajki" ispred Ustanove kulture "Vuk Karadžić", takođe "Trg otvorenog srca" i "Božićno seoce" ispred Hrama Svetog Save, kao i tradicionalno bogat sadržaj na Trgu Nikole Pašića, naveo je zamenik gradonačelnika.

Vesić je podsetio da je turizam najbrže rastuća grana u glavnom gradu Srbije, a da "Beogradska zima" privlači veliki broj turista iz regiona, ali i celog sveta. Takođe, u ime Grada Beograda zahvalio je svim učesnicima u programu, v. d. gradskog sekretara za kulturu Ivanu Karlu i direktoru Centra beogradskih festivala (CEBEF) Damiru Handanoviću na dobroj pripremi i izrazio očekivanje da će ovogodišnja manifestacija biti iskorak u odnosu na prethodne godine.

Foto: Informer

Momčilo Bajagić Bajaga je izrazio zadovoljstvo što će "Bajaga i instruktori" 35 godina rada proslaviti kod kuće i biti deo novogodišnjeg programa ispred Narodne skupštine u Beogradu. Takođe je obećao dobru svirku i pozvao građane da dođu i uživaju.

Haris Džinović je dodao da mu je neobično drago što će biti učesnik spektakla za doček Nove godine u Beogradu. On je podsetio da su retki gradovi u svetu u kojima se organizuju ovakvi dočeci, što i dovodi sve veći broj turista u srpsku prestonicu.  

Organizatori su najavili početak rada klizališta na 1.200 kvadratnih metara, koje će biti upotpunjeno sankalištem 15. decembra, kada će nastupiti sastav "Neverne bebe", kao i tradicionalne koncerte klasične muzike u "Sava centru".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set