• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.rs

07.12.2018

13:43

(FOTO) VESIĆ U GARAŽI U POŽAREVAČKOJ: Đilas će morati da ukloni i poslednji automobil iz ove garaže!

Beograd

(FOTO) VESIĆ U GARAŽI U POŽAREVAČKOJ: Đilas će morati da ukloni i poslednji automobil iz ove garaže!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas garažu JKP "Parking servis" u Požarevačkoj ulici, čiji je protivpožarni izlaz bivši gradonačelnik Dragan Ðilas protivzakonito prisvojio i držao četiri automobila, a plaćao samo za jedan

Vesić je novinarima rekao da je ekipa "Parking servisa" juče u garaži zatekla četiri automobila, gume, police i druge privatne stvari, a danas, naočigled medija, majstori su otvorili "Ðilasovu garažu" i zatekli jedan automobil, za koji je do juče imao ugovor o korišćenju parkinga.

- Ðilas je juče, kada sam ja ovo objavio, izvezao tri automobila i ostavio jedan za koji ima ugovor. On, međutim, čak i taj automobil nije smeo da parkira, niti je smeo da ima svoju privatnu garažu, police i da otme deo javne garaže i da napravi vrata - ukazao je Vesić.

Foto: G. V.

Kaže da je Parking servis taj "skandal" otkrio pre dva dana, te da je juče to javno preduzeće raskinulo ugovor sa Ðilasom, odnosno njegovom firmom "Multikom", zato što su, ističe, koristili parking mesto suprotno odredbama ugovora.

(EKSKLUZIVNI FOTO) ĐILAS LIČNO IZVLAČI "BEMBARU" IZ GARAŽE KOJU JE NEZAKONITO OTEO!

- Danas raskid ugovora stupa na snagu, Ðilas će danas morati da ukloni i taj jedan automobil jer više nema ugovor ni za njega - podvukao je Vesić.

Foto: G. V.

Zamenik gradonačelnika je podsetio da je Ðilas u garaži u Požarevačkoj imao ugovor za korišćenje jednog parking mesta od 2008. godine, te da je na osnovu tog ugovora bez ikakvih problema mogao da korsiti bilo koje mesto u garaži.

(FOTO) ĐILAS U OTETOJ GARAŽI U POŽAREVAČKOJ ULICI OSIM "BEMBARE" DRŽAO I ROTACIJU!

- Na žalost, umesto toga, Ðilas je pregradio protivpožarni put i ovde parkirao svoja četiri automobila. Mi smo juče slikali ta tri automobila koja su bila parkirana na protivpožarnom izlazu, ni za jedan od tih automobila nema plaćeno i sva su bila nelegalno ovde - rekao je Vesić i medijima pokazao fotografije ta tri automobila.

Foto: G. V.

Dodao je da je Ðilas oteo garažu koja pripada svim građanima, napravio poseban izlaz koji vodi ka Sinđeličkoj ulici kako ne bi prolazio kroz garažu i tako od javne garaže, kaže Vesić, napravio privatnu garažu.

(VIDEO) VESIĆ POTVRDIO: Ðilasu tužba za nadoknadu štete jer je pokušao da OTME JAVNU GARAŽU u Požarevačkoj ulici!

"Da je to neko od nas uradio u Beogradu na Vračaru, mislim da bismo visili na Terazijama, kako oni inače znaju da pozivaju", rekao je Vesić i dodao da je taj Ðilasov čin zapravo dokaz bezobrazluka, bahatosti i načina na koji on razume funkciju - "sve što je javno, to je njegovo".

Foto: G. V.

Vesić je najavio da će protivpožarni put ostati slobodan, da će građani moći da ga koriste u slučaju požara, a zatvorivši taj put, kaže Vesić, Ðilas je pokazao ne samo da je bahat već i da je ugrozio bezbednost stanara.

 

Foto: G. V.

Foto: G. V.

Foto: G. V.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mishel

pre 5 godina

А чик склони три бесправне осмоспратнице "Савградње" на Вождовцу !!!

Marija

pre 5 godina

Tako je sce oduzeti i pokrenuti pisrupak za ugrozavanje bezbednosti

danka

pre 5 godina

Neka odgovara za sva nedela koja je učinio. Vreme je za pravu istinu.

Dragojlo

pre 5 godina

Bahaćenje tajkuna Đilasa prelazi svaku granicu, moramo mu se stati na put

Milorrad

pre 5 godina

Djilas se ponasa toliko bahato, kao da je ceo Beograd njegov. E, ne moze vise tako; to je mogao (i radio) dok je bio na vlasti.

Maja

pre 5 godina

Krajnje je vreme bilo da dodje sve na naplatu Djilase!

Mima

pre 5 godina

Treba mu oduzeti ta vozila, dokle vise sa tim bahacenjem.

Ketty

pre 5 godina

Ovo je zaista bahacenje tajkuna kome je bilo malo para pa je uzurpirao i garazu i napravio privatni izlaz. Strasno.

opereta

pre 5 godina

Ovom coveku se mora i to konacno stati na put. Preterao je bahatoscu.

Stefke

pre 5 godina

Djilas je lopov kakvog Srbija nije imala duzi vremenski period.

Delija

pre 5 godina

Treba samo pratiti lopova sada da nebi opet negde prisvojio za sebe ptotivzakoniti nesto !!!

mara

pre 5 godina

Djilas treba da odgovara za sva nedela koja je pocinio.

Milica Milicic

pre 5 godina

Koje neznanje, koristiti izlaz za slucaj pozara suprotno svrsi.

Tresimesi1

pre 5 godina

Ako je prava i po pravdi,red je da svako za svoja nedela i prisvajanje tuđeg,odgovara.Otimanje je krivično delo i tako treba da se tretira,makar to bio i Đilas.

ninocka

pre 5 godina

Dosta je bilo bahacenja i krađe,Đilasu i ostalim lopovima stati na put i ne dozvoliti da prođu nekaznjeno.

Svetlana

pre 5 godina

Ceo svoj život da radim i da štedim pa ne bi mogla da steknem bogastvo koje Đilas ima samo u jednoj svojo garaži. Odakle čoveče, makar nas nauči gospodine Đilas kako da fakultetski obrazovani ljudi za kratko vreme postanu milioneri. Evo, neka gospodin napiše knjigu o svom naglom finansijskom uspehu, za toliko imaću novca da je kupim.

Biljka

pre 5 godina

Covek je zarad sopstvenih interesa zatvorio protiv pozarni izlaz i ugrozio zivote ljudi. Da li je moguce?

Mia

pre 5 godina

Djilas je navikao da prisvaja i ono sto nije njegovo.

Rajnhard

pre 5 godina

Srušiti, ali i Tomine kuće na obali reke Save u Bloku 45...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set