• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.12.2018

13:21

(VIDEO) ON JE DIVLJAO "HAMEROM" PO BEOGRADU?! Aleksander Šotra dao izjavu u policiji, i dalje se ne zna DA LI JE BAŠ ON BIO ZA VOLANOM!

Beograd

(VIDEO) ON JE DIVLJAO "HAMEROM" PO BEOGRADU?! Aleksander Šotra dao izjavu u policiji, i dalje se ne zna DA LI JE BAŠ ON BIO ZA VOLANOM!

Podeli vest

Aleksander, brat komičara Olivera Šotre, navodno vlasnika "hamera" koji je u subotu divljao gradom i oštetio nekoliko automobila i trafiku, dao je danas izjavu u policijskoj stanici u ulici Majke Jevrosime

Podsetimo, policija je tragala za Šotrom zbog sumnje da je napravio haosu u subotu u centru Beograda vozeći "hamer". 

Zoran Ateljević potvrdio je da će zastupati Aleksandera Šotru, kao i da će danas zvanično otpočeti postupak. 
 

Foto: Informer DN

Aleksander Šotra

- Danas će moj klijent biti saslušan u policiji. Ne mogu da iznosim druge detalje zbog predstojeće istrage - kazao je advokat Ateljević. 

Sinovi biznismena

Inače, prema nezvaničnim saznanjima, Oliver i Aleksander su sinovi biznismena Rajka Šotre, koji živi u Engleskoj. Obojica su rođeni u toj zemlji, a majka im je Engleskinja.
Ova porodica, između ostalog, ima i luksuzan stan u centru Beograda, koji se nalazi samo pedesetak metara dalje od mesta gde je bahati vozač džipa ostavio "hamer" i pobegao. 

 Na pitanje da li može da kaže da li je Aleksander Šotra sporne večeri bio za volanom hamera, Ateljević je rekao da u ovom trenutku to ne može.

 Vozač crnog hamera britanskih tablica počeo je da divlja još u Ulici Carice Milice, kada je na semaforu udario u nekoliko vozila. Vozač je pre nego što se zakucao u kapiju kuće, oštetio sedam vozila, semafor i trafiku, počevši od Carice Milice, pa onda kroz Terazijski tunel, Svetogorsku i Palmotićevu.

Portali su odmah objavili da policija traga za komičarem Oliverom Šotrom, koji živi u inostranstvu, ali često dolazi u Beograd. Međutim, izvor iz istrage nam je juče potvrdio da policija traga za Aleksanderom Šotrom.

Foto: Informer DN

- U toku je provera ko je vlasnik vozila, jer ta informacija treba da nam stigne iz Velike Britanije. Međutim, prema pouzdanim saznanjima, to vozilo koristi Aleksander Šotra i za njim se traga kako bi se utvrdilo da li je on divljao tim džipom. Sve je još u fazi istrage - kazao nam je naš izvor.

(FOTO/VIDEO) DIVLJAO HAMEROM SA DIPLOMATSKIM TABLICAMA PO BEOGRADU, pa sravnio kiosk u kome je bila radnica!

Pošto su društvene mreže u međuvremenu preplavljene salvama uvreda i pretnji na račun Olivera Šotre, on je u nekoliko objava na Instagramu demantovao da je uopšte bio u našoj zemlji tog dana. Slikajući se na železničkoj stanici u Berlinu, kazao je da je u subotu bio 1.300 kilometara daleko od Beograda, da u Srbiji nije bio godinu dana i da se sprema da otputuje u Tajland.

Međutim, mnogi mu nisu poverovali, smatrajući da je Šotra odmah posle incidenta seo na prvi avion iz Beograda za Nemačku, a zatim se odmah slikao u Berlinu, pet i po sati kasnije, kako bi zavarao trag. Ova verzija je, ipak, malo verovatna, jer u subotu nije bilo direktnih letova za Berlin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 5 godina

Ако тог дана и није било директних летова за Берлин, сигурно је било добрих веза са једним преседањем. А постоје и такси авиони за богате.

Ljube

pre 5 godina

Treba biti mnogo pametan pa zaključiti da se sakrivao 2 dana da bi se očistio od alkohola ili droge. Đubre bahato. zašto je tog hamera doneo u Beograda? Što ne divlja hamerom po Londonu? Sad će da se poziva na Britanski pasoš da bi se izvukao bez kazne. Treba mu sudskom odlukom zabraniti ulazak u Srbiju pa nek divlja u Engleskoj

milovan

pre 5 godina

DNK-a uzeti sa volana i eto resenje. Zar je toliko tesko.

SS

pre 5 godina

Samo vi proveravaj te,ali vrlo simpatičan i zanimljiv tip,i dok proverite verovatno će pistati član SNS-ke.Tako to ide kod nas.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set