• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.12.2018

21:08

ZIMSKE ČAROLIJE! Vesić otvorio klizalište "Ledeni park” na Trgu Nikole Pašića

Beograd

ZIMSKE ČAROLIJE! Vesić otvorio klizalište "Ledeni park” na Trgu Nikole Pašića

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić zajedno sa direktorom CEBEF-a Damirom Handanovićem večeras je svečano otvorio klizalište "Ledeni park" na Trgu Nikole Pašića u okviru manifestacije "Beogradska zima"

Vesić je rekao da je ovo klizalište jedno u nizu sadržaja „Beogradske zime”,  koja je počela 1.  decembra i traje do 31. januara i koje se prostire na 1200 kvadrata leda sa propratnim sankalištem.

Klizalište na Trgu Nikole Pašića je u odnosu na prethodne godine veće i atraktivnije, jer se prostire oko fontane, ima prostor za igranje video igara – Rokstar Gejming zonu i privući će veliki broj dece. Nastup jutjubera je izazvao veliko interesovanje, a takvih i sličnih nastupa biće još mnogo u trajanju ove manifestacije – rekao je Vesić.

On je istakao da je Grad Beograd preko svoje ustanove kulture CEBEF priremio bogat program koji sadrži više od 200 besplatnih programa za decu na mnogo lokacija u gradu, a jedna od njih je i Trg Nikole Pašića.

Slične sadržaje u okviru „Beogradske zime” imamo ispred opštine Zvezdara „Trg bajki”, zatim u centru grada "Trg otvorenog srca”, ispred Hrama Svetog Save „Božićno selo”, tradicionalno „Ulicu otvorenog srca” i novogodišnji doček koji će trajati tri dana, odnosno 30. decembra, 31. decembra i 1. januara – rekao je zamenik gradonačelnika.

Foto: www.beograd.rs

 

Vesić je rekao da se Grad trudi da pruži svojim sugrađanima puno sadržaja za vreme praznika i odmora. 

Grad je u poslednja dva meseca pokazao da je ne samo grad praznika već i grad za decu – zaključio je Vesić.

Handanović se zahvalio Gradu što je podržao sve ideje u okviru "Beogradska zima", koje su uspešno realizovane, a koje se mogu pronaći na web adresi beogradskazima.rs.

Foto: www.beograd.rs

 

Program za najmlađe ove zime je veoma bogat, ali imamo programe i za roditelje i za turiste. Klizalište će biti otvoreno do 28. januara, otprilike do kada i traje manifestacija – rekao je Handanović.

Svečano otaranje klizališta nastavljeno je nastupom jutjubera Baka Prase i koncertom grupe Neverne Bebe.

Otvaranju je prisustvovao i član Gradskog veća Dragomir Petronijević. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vida

pre 5 godina

zasto se gospodo nebrinete o obicnim ljudima koji nemaju sta da jedu i spavaju na ulici bruka i sramota ove vlasti nemojte da se samo hvalite.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set