• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.01.2019

10:35

ZAŠTO BISMO DIGLI CENU VODE BEOGRAĐANIMA?! Gradonačelnik dobio predlog od Infostana, PA TRAŽIO DETALJNO OBRAZLOŽENJE!

Beograd

ZAŠTO BISMO DIGLI CENU VODE BEOGRAĐANIMA?! Gradonačelnik dobio predlog od Infostana, PA TRAŽIO DETALJNO OBRAZLOŽENJE!

Podeli vest

Beograđani će račune za vodu idućeg meseca dobiti po starim cenama

Iako je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" zatražio od gradonačelnika "paraf" na predlog o povećanju cena, Zoran Radojičić još nije aminovao poskupljenje, prenose Večernje novosti.

Zahtev od "Vodovoda" još se nalazi na gradonačelnikovom stolu, koji zasada neće dozvoliti korekciju cenovnika. On je, kako piše list, od ovog gradskog preduzeća zatražio dodatna obrazloženja za poskupljenje, nakon čega će doneti odluku. 

Foto: Tanjug

Ukoliko bude dao saglasnost da se cena vode i odvođenja otpadnih voda poveća za 11 odsto, računi "Infostana" bi mogli da budu uvećani za oko 150 dinara. I u JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" "Novostima" je rečeno da gradonačelnik još nije dozvolio povećanje cene.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

I TREBA DA POSKUPI KOLIKO SE BAHATO PONASAMO SA PIJACOM VODOM.NEREALNO JE DA FLASICA VODE OD 0.33l U PRODAVNICI KOSTA KAO 1000 LITARA PREKO VODOVODA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set