• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2019

16:35

(VIDEO) OPET DOKAZALI DA DRAGAN ĐILAS LAŽE! Vesić se provozao Ulicom Vojislava Ilića, za koju je lider opozicije rekao da je neprohodna

Beograd

(VIDEO) OPET DOKAZALI DA DRAGAN ĐILAS LAŽE! Vesić se provozao Ulicom Vojislava Ilića, za koju je lider opozicije rekao da je neprohodna

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić provozao se danas Ulicom Vojislava Ilića, za koju je lider opozicije Dragan Đilas tvrdio da je neprohodna

Đilas je rekao da ovom beogradskom ulicom ne ide nijedno vozilo gradskog prevoza, a sada je demantovan.

- Opet smo dokazali da Dragan Đilas laže!
Provozali smo se kroz Ulicu Vojislava Ilića, trasom trolejubskih linija, za koje je Dragan Đilas slagao da ne saobraćaju. Ulica je čista, trolejbusi redovno funkcionišu, radnici Beograd-puta su uradili svoj posao onako kako treba, a Dragan Đilas može samo da žali zbog toga, jer smo dokazali da je opet slagao! - 
napisao je Vesić na Fejsbuku, a potom objavio snimak vožnje ovom trasom.

 

 

Vesić je prethodno došao u Ulicu Vojislava Ilića kako bi dao podršku radnicima koji daju svoj maksimum da grad funkcioniše dok lideri opozicije, poput Dragana Đilasa, šire dezinformacije.

- Nalazimo se u Ulici Vojislava Ilića, za koju je Dragan Đilas rekao da je neprohodna i da ne ide ni jedno vozilo gradskog prevoza. U uslovima kada se svi borimo protiv vremenskih nepogoda i kada sve gradske komunalne službe i naši radnici daju maksimum na terenu pojavljuju se lažne inormacije od bivšeg gradančelnika, koji usled nedostatka ozbiljne politike pokušava lažima dobije podršku koju nema - objavio je Vesić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rasa

pre 5 godina

Dragan Djilas je patoloski lazov i on se hrani lazima.

Majaa

pre 5 godina

I pticama na grani je jasno ko je gospodin Djilas

Saša

pre 5 godina

Tako je Đilas lagao i kada je rekao da je Vučić spavao u Emiratima u nekom skupom hotelu pa posle demantovao.

star

pre 5 godina

Samo validnim dokazima naš gospodin Vesić pokopava laži Đilasa, koji se posle toga zavuče u mišju rupu i ne izlazi nekoliko dana dok ne smisli neku novu laž.

Nadica

pre 5 godina

Ko jos veruje u lazi propalog bivseg politicara?

Sanja

pre 5 godina

Djilas svakodnevno izgovara neistine,blati Vladu injene clanove koji rade i zalazu se za Srbiju.Misli da ce gradjani zaboraviti koliko je on unazadio Srbiju dok je bio na vlasti.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Djilas je legenda, mitraljez ne ispaljuje metke tako brzo kao njegova usta lazi u jedinici vremena.

Mimigitarista

pre 5 godina

Ma Vesic, covek nema sta da krije kada posteno radi svoj posao. Djilas je taj koji ima razne mutne poslove u biografiji a sada napada postene ljude!

Nebojsa

pre 5 godina

Od njega uvek i zauvek laz! Taj se nikad nece promeniti!

anja

pre 5 godina

Djilas se uvek samo lazima koristio.I tako obmanjivao ovaj narod.

Igor

pre 5 godina

Ali zašto govore neistine za neke stvari koje se lako mogu proveriti! Eee Điki smisli nešto bolje

Toma

pre 5 godina

Đilas izgleda ne zna da su u laži kratke noge.

Nikola

pre 5 godina

Ovom narodu vise zaista ne trebaju dokazi da Ridjan laze. Znamo to veoma dobro jer nas je zestoko lagao i krao onda kada je to mogao. Sada mu ostaje samo da laze jer to još uvek moze

minja03

pre 5 godina

Osoba koja lažima pokušava da pokaže nešto u javnosti ,ona i sama sebe ubedi da je to istina.lažovska opozicija.

milica milicic

pre 5 godina

Ulice u Beogradu prohodne, sluzbe odlicno rade svoj posao, a Djilas...opet dokazano da laze.

caca

pre 5 godina

Djilas laze namerno,samo da bi provocirao sadsnju vlast!!!Svima je jasno da on od toga zivi,i nazalost veruje u svoje lazi!!!

Uroš

pre 5 godina

Svaka nova Đilasova laž je sve kraćeg daha.

Nenad

pre 5 godina

Pa Djilasu niko vise ne veruje,vala nalupetao se

Milasin

pre 5 godina

Đilas više ne zna gde je levo,a gde desno..

Mašnica

pre 5 godina

Ko još mari za laži Đilasa i ostatka opozicije?

maja

pre 5 godina

Djilas je obicna ispusena mustikla, lopovcina i lazovcina.

Ana

pre 5 godina

Pa to i laste na grani znaju da je Djilas najveci lazov na svetu

XXL

pre 5 godina

Je l' Beograd na izborima birao za gradonačelnika gradonačelnika ili zamenika gradonačelnika? No dobro ovo prolazi jer se već osma godina srbadija kopča na leđa pa joj je lako podmetnuti i Peru ložača ako se ispred stavi ime prvog čoveka Srbije. Ovaj se exponira u poslovima gradonačelnika mada je njegov zamenik GDE je Ovaj onda? Na platnom spisku? Odjednom je nestao da više niko ne zna ni ko je gradonačelnik Beograda koji se kandidovao na izborima. Only in Serbia state's.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set