• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beokom

16.01.2019

17:10

OVE ULICE ĆE BITI BLOKIRANE ZBOG DOLASKA PUTINA Saznajte kako ćete moći da se krećete Beogradom

Beograd

OVE ULICE ĆE BITI BLOKIRANE ZBOG DOLASKA PUTINA Saznajte kako ćete moći da se krećete Beogradom

Podeli vest

Zbog zvanične posete delegacije Ruske federacije i predsednika Ruske federacije Vladimira Putina, doći će do delimičnih izmena u saobraćaju. Na trasi prolaska delegacije neće biti zaustavljen saobraćaj, već će doći do privremenog obustavljanja saobraćaja na onim delovima trase kojima se bude kretala delegacija

Parkiranje }e biti zabranjeno u sledećim ulicama:
Antifašističke borbe; Preradovićeva; Bokeljska; Nebojšina; Braničevska; Bore Stankovića; Katanićeva; Krušedolska; Svetog Save; Vlajkovićeva; parking pored Doma Narodne Skupštine (ka Vlajkovićevoj).

u periodu od srede, 16. januara od 22 časa do cetvrtka, 17. januara 2019. godine do 20 časova.
Zbog dolaska velikog broja građana na skup u centru grada u četvrtak, 17. januara 2019. godine, od 14 časova do 21 čas biće usporen saobracaj, sa povremenim obustavama saobraćaja u sledećim ulicama:

Nemanjina - od Savskog trga do trga Slavija; Kneza Miloša i Takovska - od Mostarske petlje do Cvijićeve ulice; Bulevar kralja Aleksandra - od Takovske do Batutove; Sarajevska - od Durmitorske do Balkanske (Admirala Geprata); Savska - od MUP PS Savski venac do Savskog trga; Bulevar Nikole Tesle i Ušće - od Trešnjinog cveta; Milutina Milankovića; Vladimira Popovića - od mosta Gazela do Zemunskog puta (Stari savski most); Ruzveltova - do Kraljice Marije; Bulevar vojvode Bojovića; Dom Narodne Skupštine.

Trasa kretanja lica koja ce prisustvovati dogadaju, dana 17.01.2019. godine od 14.00 časova obuhvata sledeći pravac:

- Studentski trg - Vasina - Kolarceva - Terazije - Kralja Milana - Slavija - Bulevar oslobođenja;
a prilazni putevi kretanja do mesta okupljanja su:

Ulica trešnjin cvet - Bulevar Nikole Tesle - Brankov most - Brankova - Carice Milice - Obilićev venac; Vladimira Popovića - Bulevar Nikole Tesle - Brankov most - Brankova - Carice Milice - Obilićev venac; Savska - Balkanska - Kraljice Natalije (i Prizrenska); Kneza Miloša (i Takovska) - Trg Nikole Pašića (i Terazije, Makedonska i Vasina), tako da će i navedene ulice biti sukcesivno zatvarane za prolazak pešaka.

Javna garaža ''Pionirski park'', u četvrtak, 17.01.2019. godine u periodu od 00.00 časova do 20.00 časova biće zatvorena, kao i parking pored Doma Narodne Skupštine (ka Vlajkovićevoj).

Javni prevoz

Na linijama javnog gradskog prevoza 17.01.2019. godine važiće posebna organizacija saobraćaja:

Tramvajski saobraćaj

 

Po za

Foto: Twitter

tvaranju za saobraćaj ulica doci ce do operativne izmene režima rada tramvajskih linija na sledeći način:

tramvaji sa linije 2L će saobraćati na relaciji Kalemegdan /Donji grad/ - Vukov spomenik - Tašmajdan; deo tramvaja sa linija 7 i 14 sa terminusa Ustanička se preusmerava na tramvajsku liniju 6 (alternativno Omladinski stadion); deo tramvaja sa linija 9, 10 i 14 će saobraćati na relaciji: Banjica - Trg oslobođenja; deo tramvaja sa linije 10 se preusmerava sa terminusa Kalemegdan /Donji grad/ na liniju 5; tramvaji sa linije 12L ce saobracati na relaciji: Omladinski stadion - Vukov spomenik - Tašmajdan; deo tramvaja sa linija 7, 9 i 12L će saobraćati na relaciji: Blok 45 - Savski trg - Gospodarska mehana.

Trolejbuski saobraćaj

Foto: gspbeograd

Od 12.00 časova počinje sukcesivno isključivanje trolejbusa za garažu sa svih trolejbuskih linija, tako da u 14.00 časova svi trolejbusi budu u garaži. Umesto trolejbuskih linija uspostavljaju se autobuske linije:

28A na relaciji: Zvezdara - Trg republike; Trasa linije: Zvezdara - Čingrijna - Dimitrija Tucovića - Cvijićeva - Starine Novaka - 27. marta - Džordža Vašingtona - Bulevar despota Stefana - Trg republike. Vozila će vršiti promenu smera kretanja oko parka kod Doma vojske Srbije.

29A na relaciji: Medaković 3 - Kalenićeva pijaca;

Vozila saobraćaju trasom trolejbuske linije 29, zatim menjaju smer kretanja na sledeći način: Cara Nikolaja II - Maksima Gorkog - Sinđelićeva - Mileševska i dalje trasom trolejbuske linije 29 ka terminusu Medaković 3.

41A na relaciji: Banjica 2 - Savski trg;

Vozila saobracaju trasom trolejbuske linije 41 od Banjice do Mostarske petlje, zatim Savskom ulicom dolaze do terminusa Savski trg gde menjaju smer kretanja.

Autobuski saobraćaj

Foto: Tanjug

Od 14.00 časova do završetka skupa ispred Hrama Svetog Save

od perifernih terminusa do Trga oslobođenja će saobraćati: 33, 39, 42, 47, 48 i 59. Linije 33 i 48 neće raditi na delu od Trga oslobođenja do Pančevačkog mosta; linije 401 i 402 saobraćaće od perifernih terminusa do terminusa na Trošarini; linija 83 će raditi od Zemuna do Savskog trga; linija 36 će saobraćati od Savskog trga preko Savske i Mostarske petlje do Trga oslobođenja i nazad; linija 78 će biti podeljena na dva dela: od Zemuna do Savskog trga i od Banjice do Trga oslobođenja. Linije 30 i 31 će biti ukinute.

U periodu od 10.00 do 12.00 časova

linija 77 će saobraćati od Bežanijske kose do Zelenog venca; linija 79 će raditi od Mirijeva do terminusa u ulici Čingrijina; linija 74 će saobraćati preko Brankovog mosta i Bulevara despota Stefana; linija 65 će saobraćati preko ulica Starine Novaka, Zdravka Čelara i Dragoslava Srejovića do Bogoslovije zatim Severnim Bulevarom na svoju redovnu trasu; linija 27 će saobraćati preko ulice Dragoslava Srejovića i Bulevara despota Stefana; linije 25 i 25P se dele na dve dela: od Kumodraža do GO Vračar (promena smera kretanja: Katanićeva-Mileševska-Kičevska-Baba Višnjina-Krunska) i od Karaburme odnosno Mirijeva do Omladinskog stadiona; linija 32 saobraća od perifernog terminusa do Omladinskog stadiona; linija 66 od Omladinskog stadiona do Naučnog - tehnološkog parka.

Režim javnog gradskog prevoza zavisiće od uslova na terenu, tako da može doći do pojedinih izmena režima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zvonko

pre 5 godina

Putinov dolazak u Srbiju je svakako značajan i lep događaj. Samo bio bi mnogo lepši da nema ovog medijskog slugeranjstva.

anja

pre 5 godina

Sve mora da bude bezbedno i ne sme da bude propusta.

Nale

pre 5 godina

Obezbedjenje na najvisem nivou za docek ruskog predsednika.

AleksMache

pre 5 godina

Biće kolaps ali i kome je to bitno kad dolazi takav lik!?

Milica

pre 5 godina

Sve je dobro organizovano i gradjanima je mogu da se o svemu informisu oko sutrasnjeg dana.

Velizor

pre 5 godina

Lepo je sto je vec sve organizovano kako bi vozaci znali gde mogu da voze

Maja

pre 5 godina

Radujem se sutrasnjem danu i dolasku Putina u nas grad

Nadica

pre 5 godina

Svko ko zeli da stigne negde , stici ce zaobilaznim ulicama .

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Jednom dolazi Putin, svi peske na posao.

jana

pre 5 godina

To je sve neophodno radi lakseg kretanja Ruskog predsednika.

Katja

pre 5 godina

Ovakva poseta zasluzuje strpljenje stanovnika Beograda. Dolazi nam veliki Putin.

Stojan

pre 5 godina

Veoma je važno obavestiti narod da znaju koji prevoz da koriste i kojim ulicama da se krecu.

NB

pre 5 godina

Ogromno interesovanje vlada. Putin i ne sluti koliko ljudi dolazi da ga vidi i pozdravi.

anatodorovic

pre 5 godina

Samo nam Rusi mogu pomoći u ovom teškom trenutku za Srbiju

Tifani Rok

pre 5 godina

Hvala na obaveštenju! Svi idemo da dočekamo predsednika Putina!

Tamara

pre 5 godina

Putin ima da se oseća lepo i bezbedno kao kod svoje kuće.

Simka

pre 5 godina

Beograd je spreman za docek Putina koji je veoma bitan dogadjaj.

Ogn jen

pre 5 godina

Ceo grad ce biti blokiran i usporen jer ce veliki broj Srba doci da doceka Putina.

milos

pre 5 godina

Bice otezano kretanje ali pokusacu i sam da izadjem ranije sa posla i da pozdravim naseg iskrenog prijatelja Vladimira Putina.

ivan

pre 5 godina

OVE ULICE ĆE BITI BLOKIRANE ZBOG DOLASKA PUTINA

Ika

pre 5 godina

Bez obzira na najavljenu gužvu u prestonici nema sumnje da neće proći sve kako je isplanirano. Dolazak Putina u Srbiju i Beograd je veliki dogadjaj za ceo srpski narod.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set