• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

15.02.2019

22:45

MANIJAK NAPAO STUDENTKINJU, PUTNICI JE JEDVA SPASLI! Užas u gradskom prevozu!

Beograd

MANIJAK NAPAO STUDENTKINJU, PUTNICI JE JEDVA SPASLI! Užas u gradskom prevozu!

Podeli vest

Studentkinja iz okoline Obrenovca jedva je spašena od pomahnitalog seksualnog manijaka, koji ju je juče napao u punom autobusu na liniji 860, od Savskog trga do njenog grada. Ona se posle napada nalazi u teškom psihičkom stanju, a najviše strahuje što napasnik još nije uhvaćen!

- Sinoć oko 22 časa dečko me je ispratio do autobusa, i nisam mogla ni da naslutim šta će mi se posle desiti. Napao me je seksualni manijak, i to pred svim ostalim putnicima. Kao besan je krenuo na mene! Urlao je da želi da bude sa mnom, da ne može da izdrži i da je bolestan. Ljudi su skočili da me brane, ali nisu mogli da ga odvoje od mene. Vikao je: "Društvo je krivo što sam ovakav! Želim da se opustim pored tebe! - priča nesrećna devojka.

Ona kaže da ju je na kraju spasio neki mladić, koji je uspeo da je odvoji od manijaka, ali je napasnik posle incidenta pobegao iz vozila. 

- Sinoć i danas sam veći deo vremena provela u policiji, morala sam da dajem izjave. Pod velikim sam stresom i ceo dan pijem bromazepame, a što je najgore, napasnika još nisu uhvatili. Ne mogu da verujem da se sve to desilo u autobusu punom ljudi, kaže ova studentkinja, koja se nada da će prestupnik biti što pre pronađen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set