• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2019

11:17

BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA U NOVOM RUHU!  Vesić otkrio u kom delu će biti proširen

Beograd

BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA U NOVOM RUHU! Vesić otkrio u kom delu će biti proširen

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je danas da će Bulevar kralja Aleksandra biti proširen u delu od Cvetkove pijace

Vesić je ukazao da tu postoje problemi, a prvi se odnosi na obezbeđivanje novca za eksproprijaciju, što je preduslov za proširenje.

- Drugi problem je to što je 2004. godine promenjen plan detaljne regulacije za taj deo bulevara i to na skandalozan način - rekao je Vesić.

TRAVNIČKA I ZADARSKA ULICA MENJAJU IME! Pogledajte po kome će se zvati i kako će izgledati

Kako je pojasnio, izmenjenim planom, Bulevar je na raskrsnici sa Ustaničkom sužen, kako bi bilo omogućeno da pojedinci, koji su tu imali privatne parcele, mogli nešto da grade.

- To je jedan od najvećih skandala koji se desio u Skupštini grada, da je neko suzio Bulevar, zbog čega svi ljudi koji gravitiraju ka Grockoj i obratno, ka gradu, jedva prolaze. Oni su to uradili legalno, ali to se zove zloupotreba i trgovina uticajem. Zato ćemo se mi pozabaviti tim problemom, jer Bulevar u tom delu mora da bude proširen - rekao je Vesić.

On je dodao da je to primer kako zbog nečijeg privatnog interesa može čak i ulica da se suzi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samo pitam

pre 5 godina

A za vreme koje vlasti je prekoputa stare okretnice napravljena NOVA zgrada, maltene, na šinama?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set