• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2019

22:59

FUNKCIONERI SNS RAZGOVARALI SA GRAĐANIMA ZEMUNA

Beograd

FUNKCIONERI SNS RAZGOVARALI SA GRAĐANIMA ZEMUNA

Podeli vest

O trenutnoj političkoj situaciji, postignutim rezultatima u prethodnoj godini, ali i o budućim planovima i investicijama, sa građanima Zemuna večeras su razgovarali su član Predsedništva SNS Goran Vesić, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Mirković i članovi Glavnog odbora Dejan Matić i Gavrilo Kovačević.

U razgovoru sa Zemuncima, Vesić je ukazao na značaj stranih investicija, ali i na sve ono što je urađeno u Beogradu.

- Beograd čini 40 odsto BDP-a Srbije i najviše doprinosi njenom razvitku. Imali smo nikad veći priliv stranih investicija, jer imamo stabilnu ekonomiju i valutu. Na taj način obezbeđujemo nova radna mesta, a nezaposlenost u Beogradu je nikad manja - istakao je Vesić.

- Dok Dragan Ðilas piše pisma investitorima kako će ih oterati iz Srbije, dok napada čelnike EU zašto hvale Srbiju i želi da unese političku nestabilnost, predsednik Aleksandar Vučić se snažno bori za svaku investiciju, pa je tako u čitavoj Srbiji otvorena 181 fabrika koja zapošljava preko 40.000 ljudi - poručio je Vesić, saopstio je Gradski odbor Beograd SNS.

On je kazao da se Beograd dobro razvija i da je jako bitno da imamo jednaku vlast na svim nivoima.

Mirković je građane Zemuna podsetio na sve Ðilasove afere i lopovluke, kao i o načinima na koje želi da se domogne vlasti i dodatno se obogati.

- Kada smo preuzeli vlast, Beograd je bio potpuno opustošen i pred bankrotom, gradska javna preduzeća bila su potpuno uništena, a Ðilas nam je ostavio dug od 1,2 milijarde evra, koji je Srpska napredna stranka prepolovila, 15.000 tužbi roditelka zbog visoke cene vrtića - naveo je Morković.

Ðilas sada, rekao je on, želi sebe da predstavi u drugom svetlu i ne bira načine kojima bi mogao ponovo da napadne plen - punu gradsku kasu. 

- U periodu od 2008. do 2012. njegove firme ostvarile su profit od 500 miliona evra. Zabrinjava me to što Ðilas, Jeremić, Obradović i nova politička zvezda Trifunović, u nedostatku političkog programa i ideje, konstantno šire mržnju i nasilje, pozivaju na vešanje, silovanje, crtaju mete i to najčešće ženama, nazivaju ih pogrdnim imenima poput ''fuksa'' i ''kurva'', a prošlog vikenda su otišli korak dalje, vređajući i napadajući radnike Gradske čistoće - poručio je Mirković.

On je dodao da će Srpska napredna stranka uvek raditi u interesu građana kako bi im obezbedili najbolje uslove za život.

Ne postoji deo Zemuna gde nešto nismo uradili, svakodnevno smo sa građanima, slušamo ih i rešavamo im probleme. Veliki projekti stižu u Zemun, u planu su izgradnje, rekonstrukcije, novi kilometri puteva, vodovodne i kanalizacione mreže i upravo je to politika Srpske napredne stranke i predsednika Vičića - da svakom građaninu obezbedimo osnovne uslove za život, složili su se Matić i Kovačević.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mašnica

pre 5 godina

Funkcioneri su uvek na raspolaganju i u funkciji građana.

Maja

pre 5 godina

Sustina interakcije je otelotvorenje svukupne vizije buducnosti.

Ceca

pre 5 godina

SNS funkcioneri žele da čuju probleme građana

ceca

pre 5 godina

lepo je čuti šta gradjani kažu,saznati njihove potrebe,probleme,pomoći im

Vidoje

pre 5 godina

Svaki razgovor sa običnim građanima je mnogo važan jer se u direktnom kontaktu sa njima mogu videti problemi koji ih muče i treba pronaći rešenja kako da im se pomogne.

Sanja

pre 5 godina

SNS zeli da cuje sta imaju da mu kazu gradjani.

Tara

pre 5 godina

Srbija podržava SNS jer su vredni i predsednik Vučić se bori za našu zemlju, otvara nove fabrike i nova radna mesta, dovodi investitore, obnavlja objekte i ulaže u njih.

Sanja

pre 5 godina

Kroz razgovor gradjani saopstavaju SNSu sta zele i daju predloge i sugestije, a funkcioneri su tu da to ostvare.

marko

pre 5 godina

Stalna i neprekidna komunikacija sa građanima je i te kako važna.

maja

pre 5 godina

Aleksandar Vucic jasno detektuje probleme gradjana i resava ih putem odgovarajucih programa.

Maja

pre 5 godina

Svaka cast...SNS je jedina stranka koja zaista brine o narodu...

Jessy

pre 5 godina

Zemun je lep grad i bice jos lepsi narednih godina.

Sandra

pre 5 godina

Treba biti u stalnom kontaktu sa svojim narodom i osluskivati njegove potrebe i probleme! Podrzavam ovu inicijativu u Zemunu!

Mara

pre 5 godina

Ðilas sada, rekao je on, želi sebe da predstavi u drugom svetlu i ne bira načine kojima bi mogao ponovo da napadne plen - punu gradsku kasu,I taka unista nas grad

caca

pre 5 godina

Tako se vodi odgovorna politika jedne drzav!!!Svi funkcioneri imaju po neki zadatak,i uspesno ga obavljaju!!!

borko

pre 5 godina

Treba da se čuje da narod iznese svoje mišljenje.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set