• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2019

12:28

(FOTO) INVAZIJA BAHATIH HRVATA NA BEOGRAD! Riječanin se parkirao nasred tramvajskih šina!

Beograd

(FOTO) INVAZIJA BAHATIH HRVATA NA BEOGRAD! Riječanin se parkirao nasred tramvajskih šina!

Podeli vest

Da li u svojoj državi parkiraš na trotoaru ili šinama? Verujemo da postoje neke razlike u zakonu, ali za ovo se sigurno ne dobija vozačka dozvola!

Još jedan nerealan primer bahatosti Hrvata. Naša ekipa je na Kalemegdanu fotografisala automobil marke "Mini Kuper", hrvatskih registarskih tablica, parkiran na tramvajskim šinama.

Foto: Informer.rs/N.Šević

Vozač se sigurno osećao slobodno i bezbrižno, čim je odlučio da predahne na mestu koje nije predviđeno za parkiranje. Moguće da je nestrpljivo čekao da obiđe poznatu beogradsku tvrđavu, pa je pomislio da je sasvim korektno da se parkira u podnožju iste i napravi koji krug po Kalemegdanu.

Foto: Informer.rs/N.Šević

Ovakvi propusti se ozbiljno kažnjavaju, bar u našoj zemlji, pa apelujemo na sve koji planiraju da posete naš velegrad radi obilaska znamenitosti da budu svesni činjenice da su SVA PARKING MESTA UVEK OBELEŽENA!

Sličan ispad desio se pre nešto više od mesec dana, o čemu možete da pročitate OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mikac

pre 5 godina

Pa video čovek gde domaći parkiraju (valjda vidite dva automobila na zlenoj poršini) pa računa kada domaći parkiraju mogu i stranci.

srbin iz srbije

pre 5 godina

Kolosek se ocigledno ne koristi ali SLIKANjE je nas a jedina reakcija, pretuzno i zalosno ali mislim da se ovo u Sumadiji nebi zavrsilo sa slikanjem.

Saradžogla

pre 5 godina

Vučićeviću,sinko,ovi tvoji mi skraćuju komentar?Tamo piše nešto što je za tebe korisno.Dobronamerno ...

Slavka

pre 5 godina

Kamere i kazna!u svetu je tako!a ovi sto se sprdaju neka to urade u evropi!

Ludi Milojko

pre 5 godina

Pa moze covek kad je nas, srbin , iz Rijeke, u poseti je rodbini u Beogradu, sta ste navalili na njega, covek se samo uklapa i slusa rodbinu iz Beograda kako ga uci nasim obicajima, a vi bahat. Pa gdeu Beogradu ima bahatih vozaca? Nismo mi takvi... jok....

Jovan

pre 5 godina

Nevidim šine i dali postoji saobraćajni znak ako je tačno kako je napisano zna se šta sledi ni nama niko ne oprašta kazne !

kiza

pre 5 godina

A jel u Rijeci imaju tramvaj?Nije znao čovek šta je to.

Dusan

pre 5 godina

Invazija bahatih bezumnika informera. Vi ste zaista sljam!!!

Ninko

pre 5 godina

Pa nije parkirao na sinama, tu uvece bude 50 automobila...informer kao i uvek samo lazne vesti...

stavro

pre 5 godina

Pa haj'te ljudi?! Šta Riječanin zna šta su šine?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set