• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

11:40

NAJBOLJA svetska dostignuća iz građevinarstva na Beogradskom sajmu

Beograd

NAJBOLJA svetska dostignuća iz građevinarstva na Beogradskom sajmu

Podeli vest

Iako nas do njegovog početka dele čitave dve sedmice, na Beogradskom sajmu uveliko teku pripreme za svečano otvaranje 45. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2019, najveće sajamske izložbene manifestacije ovog tipa u Jugoistočnoj Evropi

Ove godine pravo sa najvećih svetskih sajmova veliki broj novina iz građevinske industrije, pre svega vozila i mašina, opreme za podizanje tereta, inovativnih materijala, alata i tehnika, stići će na Beogradski sajam građevinarstva.

Foto: Promo Sajam građevinarstva

Kompletna ponuda iz svih oblasti građevinske industrije, uključujući savremene mašine za obradu metala, mini utovarivače, proizvode od perforiranog lima, mreže od istegnutog metala, panelne radijatore i galanteriju, biće predstavljena u šest hala Beogradskog sajma, ali i na otvorenom prostoru. U ponudi su i softveri za AEC industriju, kao i besplatna edukacija za studente i buduće mlade inženjere za rad u njemu. Posetiocima će biti prezentovani i najnoviji dezeni laminantnih podnih obloga sa 3D teksturom, visokootporne zidne obloge za eksterijer i enterijer, kvalitetna radna i zaštitna oprema, a predstaviće se i domaći dizajneri i proizvođači vrata i prozora. Sajamski popusti će se kretati od 15 do 30 posto, a nudi se i besplatna stručna pomoć pri izradi i realizaciji projekata. Kao posebna tematska celina biće prikazana i izložba prirodnog kamena. Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”.

Foto: Promo Sajam građevinarstva

Pod sloganom “Budućnost gradimo sada” Sajam će nastaviti da korišćenjem modernih informaciono-komunikacionih tehnologija i nove B2B platforme (portal “Biznis tu biznis”) razvija poslovnu klimu i olakša sklapanje novih poslova potencijalnim partnerima. Reč je o unapređenom informacionom sistemu putem koga se kompanije mogu registrovati, kreirati poslovni profil, ponuditi robe i usluge, ali i pretražiti bazu izlagača, informisati se i onlajn zakazati sastanke sa mogućim klijentima, kupcima ili saradnicima. U ponudi je i Business Lounge (Hala 1, galerija) kao specijalizovani prostor pogodan za kratke sastanke sa besplatnim brzim bežičnim internetom.

Očekuje se da će ovogodišnji Sajam građevinarstva od 17. do 20. aprila posetiti više od 30.000 ljudi, koji će moći da obiđu preko  600 izlagača. Broj stranih izlagača ove godine povećan je za čak 30 odsto, što ukazuje na značaj ove manifestacije. Cena pojedinačne ulaznice je 400, grupne 250 dinara, a parking po satu košta 150 dinara. Za poslovnu propusnicu koja važi za sve dane sajma i koja podrazumeva mnoge pogodnosti treba izdvojiti 2.000 dinara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set