• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

05.04.2019

14:30

(FOTO) MA, DOKLE VIŠE?! Još jedan bahati Hrvat u Beogradu!

Beograd

(FOTO) MA, DOKLE VIŠE?! Još jedan bahati Hrvat u Beogradu!

Podeli vest

Nakon više susreta sa Hrvatima koji ne poštuju zakon, našao se još jedan "pametan" da izmišlja svoja pravila

Ne treba da generalizujemo, ali kada u poslednjih nekoliko meseci u više navrata isključivo Hrvatima pada na pamet da parkiraju na mestu nepredviđenom tome, onda to sigurno ne može da bude slučajnost.

Foto: Informer.rs/N. Šević

Ovoga puta to nije bio trg, a ni šine, već je jedan Šibenčanin odlučio da je sasvim legitimno da svoje vozilo ostavi kod Doma omladine, na raskrsnici u samom centru Beograda!

(FOTO) INVAZIJA BAHATIH HRVATA NA BEOGRAD! Riječanin se parkirao nasred tramvajskih šina!

Foto: Informer.rs/N. Šević

Pogledajte vi ovaj prizor! Ovo više nije šala, pa bi bilo najbolje da se neko zaista pozabavi hrvatskim vozačima i njihovim poštovanjem naših saobraćajnih propisa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 5 godina

Treba im auto baciti u Dunav, kao što oni bacaju naše u more ! ! ! !

psycho

pre 5 godina

A otkud znaš da u autu sedi Hrvat,možda je Srbin iz HR.

Miki

pre 5 godina

Nije on bahat. On zivi na selu koje se zive Sibenik. Pa nikad nije video ovoliko semafora i raskrsnica. Reko bolje peske.

Dragan

pre 5 godina

Ovog vozača kazniti, ali ne dirati tenzija i ne generalizovati.

Doktor

pre 5 godina

Kakvo svirepo genocidno parkiranje. Broj žrtava Jasenovca je porastao za barem 10.000

Leon

pre 5 godina

Odakle novinaru da je hrvat vozio auto. Vozilo je hrvatskih tablica,ali rent-car vozilo. I ovom Radi odgovor..koja su to vozila srpskih tablica bacena u more. Pa covice bozji,kad je sezona i cekanja u redu za trajekt..vise u toj koloni ima vozila srpskih tablica nego sta ti imas rupa na sebi...i ni jedan nije zavrsija u morua more deset metara od ulice. I dokle ta mrznja..sta ces kad auto.hr tablica bacis u Dunav..i bas bi volija tebe vidit da li bi to ucinija..

SINISA

pre 5 godina

Seme vam se zatrlo vama novinarima.. Klosari ste nevidjeni.. kakve veze ima sto je stao tu,nije nikog ugrozio,s razlogom je covek stao pored ograde,jer verovatno nesto treba da obavi jer naravno nije iz Beograda. Zasto se ne pobunite za one klosare koji se proseravaju kada stanu u desnu saobracajnu traku pa ugroze celi saobracaj.. Zasto bezveze dizete tenzije,dabogda vam se ruke osusile!

Aleksandar

pre 5 godina

Sta je sustina ovog teksta? Izazivanje mrznje i nista vise od toga. E moj autore teksta, od tebe pravog novinara nikada nece biti.

DM

pre 5 godina

Nikako nije slučajno! To je planirana provokacija Udruge za pogrešno parkiranje u Beogradu!

voja

pre 5 godina

hrvati su jaki samo kao i albanci u coporu,kada su sami onda se krste i predstavljaju da su srpskog porekla

luigi

pre 5 godina

Pa šta kad je taj deo raskrsnice zatvoren kome smeta.I ja bi tu parkirao da mi je bilo potreba.Ne ludujte ima mnogo bahatijih sa džipovima i tamnim staklima na raskrsnicama pored kafića blizu Beteksa na B.Brdu

alex

pre 5 godina

Svi vidimo da su mu poziciona ili štop svetla upaljena. Dakle NIJE parkiran. A koliko je tek bahatijih Beograđana?! Zašto podstičete nacionalnu mržnju? To je ljudi krivično delo!

STOP

pre 5 godina

Udaris ga po dzep sa jedno 1.000 evra pa da vidimo hoce li sledeci put da parkira. Sad ga sacekamo prilikom izlaska i naplatis mu kaznu i zabranu ulaska neko vreme. Kao sto to rade na zapadu. Pa da vidimo hoce li da se bahate posle.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set