• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2019

13:14

VESIĆ: Obradović pretio komunalnoj inspektorki!

Beograd

VESIĆ: Obradović pretio komunalnoj inspektorki!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je lider Dveri i predsedavajći SzS Boško Obradović telefonom pretio komunalnoj inspektorki, koja je izašla na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku

- Fašista Boško Obradović danas je pretio komunalnoj inspektorki N.T. samo zato jer se usudila da radi svoj posao i postupa po zakonu - rekao je Vesić.

On je naveo da je Obradović telefonom pozvao danas u 11.17 sati komunalnu inspektorku N.T, koja je izašla je na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku.

BOŠKO OPET MASNO LAŽE! Ljotićevac tvrdi da je Vučić ukinuo autobuske linije za Beograd, TVITERAŠI GA NADUVALI I ISMEJALI!

- Fašista Obradović je u ime organizatora protesta zvao inspektorku N.T, pitao je zašto danas radi i tražio da ne radi svoj posao - naveo je Vesić.

On je dodao da lideri SzS tako razumeju državu - "da za njih ne važe zakoni, da mogu telefonom da zovu državne službenike i da mogu da im prete".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Dobro. Neka komunalna inspektorka radi svoj posao, a demonstranti neka šoraju po Pionirskom parku. Ovo je stvarno glup potez N.N. građanina koji je uputio prijavu. A Obradović ko Obradović.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set