• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2019

13:56

TEŽAK SUDAR NA NOVOM BEOGRADU! Povređene tri osobe u sudaru dva automobila

Beograd

TEŽAK SUDAR NA NOVOM BEOGRADU! Povređene tri osobe u sudaru dva automobila

Podeli vest

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 13 sati na uglu Ulice omladinskih brigada i Bulevara heroja sa Košara, kod auto-centra "Petošević

- U sudaru su učestvovala dva putnička vozila, a tri osobe su povređene - potvrdili su iz MUP-a.

 

Na teren je morala da izađe i ekipa Vatrogasne službe koja je pomagala pri vađenju povređenih iz vozila, baš kao i policija koja i dalje vrši uviđaj.

Kako saznajemo, lekari Hitne pomoći nisu mogli da dođu do jedne povređene ženske osobe, pa su vatrogasci bili prinuđeni da seku automobil.

Da stvar bude tragičnija, pola sata pre nesreće sugrađanin je putem društvenih mreža poslao prijavu Beokom servisu da na navedenoj raskrsnici ne rade semafori uz komentar "sudari se mogu očekivati svako malo".

Nedugo zatim usledio je komentar "Pet minuta nakon moje prijave, sudar se dogodio, ima povređenih!".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set