• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.05.2019

09:42

IPAK STIŽE GREJANJE U MAJU! Danas počinju tople probe!

Beograd

IPAK STIŽE GREJANJE U MAJU! Danas počinju tople probe!

Podeli vest

V.d. direktora Beogradskih elektrana Rade Basta izjavio je da će to preduzeće danas početi sa tehničkim toplim probama sistema

On je za Tanjug rekao da će zbog tih tehničkih proba sistema radijatori narednih dana biti topliji.

- Kao v.d. direktora Beogradskih elektrana uputio sam predlog Sekretarijatu za energetiku za izmenu Odluke o snabdevanju toplotnom energijom kako bi u periodu kada nema grejanja, a temperature su ispod 10 stepeni nadležni sektretarijat mogao da donese odluku o grejanju - rekao je Basta.

Proteklih par dana, ali i u nekoliko narednih, prema prognozama meteorologa, očekuju nas izuzetno hladni dani, a pogotovo jutra, za ovo doba godine. Grejna sezona u Beogradu je zvanično završena još 15. aprila, ali su toplane bile na "stend baju" do 3. maja. Međutim, temperature su znatno pale, a u beogradskim stanovima je ispod deset stepeni u jutarnjim satima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 4 godine

Ovo je sramota za naj vise rukovosdtvo Beograda i naj visie organe Beogradskih elektrana. Kakve tople probe? Tople probe se vrse na pocetku grejne sezone a ne sada. Pa do prekjuce ste grejali. Niste po Zakonu duzni da nas grejete ali nemojte se izvlaciti na ovakve proste komentare.

Sandra

pre 4 godine

Konačno neki pametan predlog. Kako su se godišnja doba bukvalno pomešala treba menjati Odluku o grejnoj sezoni, tako da traje od 15. 09. do 15 05. , naravno pod uslovom da je hladno. Inače, radijatori baš nisu bili pretopli u martu i aprilu, a bilo je dana kada se nije ni grejalo, pa su ušteđeni energenti. U Švajcarskoj se uključuje daljinsko grejanje i u junu ako je hladno, i nema ograničenja. Konačno daljinsko grejanje u Bgd. je skuplje od bilo kog drugog načina grejanja.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set