• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.06.2019

16:06

MOMČILOVIĆ: Gradsko saobraćajno nije kupilo nijedan automobil!

Beograd

MOMČILOVIĆ: Gradsko saobraćajno nije kupilo nijedan automobil!

Podeli vest

Vršilac dužnosti generalnog direktora GSP Radiša Momčilović reagovao je danas na izjavu lidera SzS Dragana Ðilasa, rekavši da to preduzeće nije kupilo nijedan automobil

- GSP nije kupilo nijedan automobil već iznajmljuje automobile. Tako da nemamo više automobile u vlasništvu. Za razliku kada je Ðilas bio gradonačelnik Beograda i kada je kupovao tramvaje od po dva miliona evra, autobuse od 300.000 evra, kada je oteo GSP-u naplatu prevoza i dao je na upravljanje privatnoj firmi, kada je preko GSP finansirao čak i fudbalski klub, sadašnja gradska vlast zajedno sa menadžmentom GSP realizuje čitav niz aktivnosti kako bi GSP stao na noge - naveo je Momčilović u izjavi dostavljenoj medijima.

On je dodao da GSP danas kupuje autobuse po duplo nižoj ceni nego što je, kako kaže, Ðilas to radio i "ne ulaže milione u nešto što nije u službi obavljanja osnovne delatnosti preduzeća, a to je javni gradski prevoz".

Predsednik stranke Slobode i pravde i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Ðilas rekao je danas da su "Gradsko saobraćajno preduzeće" i "Beogradput" sklopili ugovore o zakupu, a kasnije i otkupu luksuznih automobila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set