• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.06.2019

17:55 >> 18:52

VAŽAN DAN ZA BEOGRAD! VESIĆ: Potpisan ugovor za četiri podzemne garaže u glavnom gradu!

Beograd

VAŽAN DAN ZA BEOGRAD! VESIĆ: Potpisan ugovor za četiri podzemne garaže u glavnom gradu!

Podeli vest

U Starom dvoru danas je poptisan ugovor o koncesiji za projektovanje, finansiranje, izgradnju, upravljanje i prenos četiri podzemne garaže na teritoriji Beograda, a reč je o garažama na Trgu republike, Studentskom trgu, na uglu Kosovske i Vlajkovićeve ulice i u Fruškogorskoj ulici

Ugovor su potpisali zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i direktor kineske kompanije "China Shandong International Economic i Tećical Cooperation Co. LTD" Ðiančao Žang.

Vesić je rekao da je danas veliki i važan dan za Beograd u kome, dodao je, nedostaju parking mesta.

- Po našim procenama u samom centru grada nedostaje oko nekoliko hiljada parking mesta, a u širem centru grada oko desetak hiljada i taj problem se rešava izgradnjom novih javnih garaža - rekao je Vesić.

Naveo je da će biti izgrađene garaže na Trgu republike, Studentskom trgu, na uglu Kosovske i Vlajkovićeve ulice i u Fruškogorskoj ulici u kojima će, precizirao je, biti ukupno oko 3.000 parking mesta.

- Te garaže će sasvim sigurno umanjiti broj nedostajućih parking mesta u centru grada - istakao je Vesić.

Dodao je da mu je drago što je kineska kompanija dala zadovoljavajuću ponudu i što je prepoznala Beograd kao mesto u kome mogu da investiraju.

Vesić je naveo da neće sve garaže početi da se grade istovremeno jer je za neke neophodno da se prvo urade projekti.

Direktor kineske kompanije "China Shandong International Economic i Tećical Cooperation Co. LTD" Ðiančao Žang je istakao da će u izgradnju četiri javne garaže uložiti oko 50 miliona evra.

- Veoma dobro i uspešno sarađujemo sa Gradom Beogradom. Tim Grada nam je pružio veliku podršku i pomoć i ovom prilikom želim da im se zahvalim - dodao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set