• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2019

17:59 >> 19:11

(FOTO/VIDEO) SKLANJAJTE SE SA ULICA, PROVALA OBLAKA U BEOGRADU! Kiša nosi sve pred sobom! NE VIDI SE PRST PRED OKOM! Palo drveće, POTOPLJENE GARAŽE!

Beograd

(FOTO/VIDEO) SKLANJAJTE SE SA ULICA, PROVALA OBLAKA U BEOGRADU! Kiša nosi sve pred sobom! NE VIDI SE PRST PRED OKOM! Palo drveće, POTOPLJENE GARAŽE!

Podeli vest

U Beogradu je odjednom počela žestoka provala oblaka. Oluja je bila očekivana i najavljivana, pogotovo što su u toku udari grada u Banatu i Šumadiji

Nakon što su obilni pljuskovi sa grmljavinom, jakim vetrom i gradom zahvatili veći deo Srbije, nevreme se preselilo u glavni grad. U gotovo svim delovima Beograda počeli su jaki pljuskovi ponegde praćeni gradom, Radnička ulica je poplavljena, a trmvajski saobraćaj je obustavljen.

 

 

Foto: printscreen/Naxi kamere

Pljuskovi sa grmljavinom i gradom pogodili su i Zvezdaru, Mirijevo, Dorćol, Novi Beograd... U pojedinim delovima pretonice kratko je padao grad.

 

 

 

Foto: printscreen/Naxi kamere

Na Čukaričkoj padini je potop zbog čega linije 55, 56 i 89 voze izmenjenom trasom. Tramvajski saobraćaj je, kako saznajemo, potpuno obustavljen.

 

 

- Sve tramvajske linije stoje od 17.50 zbog pljuska koji je zahvatio prestonicu - potvrđuju iz GSP-a.

Garaža u Bloku 23 na Novom Beogradu je potopljena.

Saobraćaj na Trgu Nikole Pašića je otežan! 

Gundulićev venac i Ulica 27. marta su potpuno pod vodom!

 

Ne samo što su se ulice u Beogradu za kratko vreme napunile vodom, već je i drveće počelo da pada kao od šale. Ovo oboreno drvo koje se sručilo na parkirane automobile u Bulevaru Milutina Milankovića samo pokazuje koliko je nevreme snažno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mija

pre 4 godine

Jadni vi beogradjani....pisete o tim nevremenima mesec dana...kao da ce smak sveta.. .mnogo ste vi razmazeni...

Lazni Bot

pre 4 godine

Ne brinite zamenik ce to sve da sredi ima da raskopa oblake i nema brige.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set