• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.06.2019

15:47

MARJANOVIĆ: Zahvaljujući Bastaću sportski centar propada!

Beograd

MARJANOVIĆ: Zahvaljujući Bastaću sportski centar propada!

Podeli vest

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović, saopštio je danas da je zahvaljujući politici Marka Bastaća sportski centar "Milan Gale Muškatirović" konstantno propadao, nije imao nikakav plan ulaganja i razvoja i pretvoren je u trećerazredni komercijalni objekat koji zaobilaze velika sportska takmičenja i kome preti potpuni finansijski kolaps

 

- Kao što smo uveli finansijski red i spasli od propadanja gradska javna preduzeća, koja je uništio i zadužio Bastaćev mentor Dragan Ðilas, tako ćemo i sačuvati od propadanja Sportsko rekreativni centar ''Milan Gale Muškatirović'' i učiniti ga uspešnim na zadovoljstvo kako građana Starog grada, tako i svih ostalih Beograđana - naveo je Marjanović.

On kaže da jedino što na bazenu „Milan Gale Muškatirović“ hoće da sačuva odlazeći predsednik opštine Stari grad jesu fotelje, funkcije i privilegije "za njegove bahate kumove i mnogobrojnu rodbinu" koju je zaposlio na bazenu, kao i priliku da nastavi da troši desetine miliona dinara na marketinške agencije koje izradu logoa naplaćuju u milionskim iznosima.

Marjanović podseća da Sportsko rekreativni centar „Milan Gale Muškatirović“ godinama posluje sa ogromnim gubicima.

- Dugovi bazena za vodu, struju i grejanje narasli su na više od milion evra, za šta je odgovorno bahato, nesposobno i korumpirano rukovodstvo opštine Stari grad koje se, umesto rešavanja tog ogromnog i gorućeg problema, mesecima bavilo demoliranjem gradilišta, čupanjem saobraćajnih znakova i zaustavljanjem uređenja Beograda - navodi funkcioner SNS.

O kakvim se zloupotrebama radi, napominje on, najbolje govori i činjenica da je opština dozvolila da se založi imovina bazena, koja nije opštinska svojina, zarad dobijanja kredita od 50 miliona dinara kojim je trebao da se otplati deo ogromnog duga, a taj novac je potrošen na, lallo navodi, sumnjive javne nabavke i plaćanje marketinških agencija koje su angažovali najbliži saradnici predsednika opštine.

O svemu ovome je na poslednjoj sednici Skupštine grada Beograda mogao da raspravlja i odlazeći direktor bazena Dušan Raičković, koji je i gradski odbornik, ali se bazena setio tek kada je uvideo da će ostati bez direktorske fotelje, kaže Marjanović.

- Ova činjenica je najbolji pokazatelj da je kompletno rukovodstvo Starog grada baš bilo briga za budućnost bazena i da ih jedino zanimaju njihove funkcije, kombinacije i privilegije - zaključio je zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lale

pre 4 godine

Pod hitno preuzeti bazen.Velika sramota za Beograd i Plivacki savez.Nijedan WC ne radi.Deca nemaju gde da osuse kosu.Ni jedan suko ne radi.Nema osnovne uslove za odrzavanje bilo kog takmicenja.Spasite bazen dok jos ima vremena.

Bota

pre 4 godine

Gospodine Marjanoviću,ako je sve tako kako kažete i ako je g.Bastać i malim delom kriv za propadanje SRCGale Muškatirović,pa onda lepo presavijte tabak,podnesite krivične prijave protiv njega i svih odgovornih.Sve što tvrdite,argumentujte i za rškte više priču.Svi samo kevćete jedni na druge a izgleda da ste svi puteraši pa jedni druge ne tužite sudu već se prepucavate preko štampešto je daleko bezbolnije,rekli ste i nema veze.Dokle bre više tako,čemu to vodi,pa vodi ka tome da narod počne misliti i pitati se šta je u stvari istina,ko laže a ko krade.

SS

pre 4 godine

Pa čim je tu gde je do sada,verovatno to odgovara većini njegovih birača,jer iver ne pada daleko od klade.

mihajlo

pre 4 godine

Umesto da rukovodstvo Starog grada rešava probleme grada, bavi se samo kako da napakosti konkurentskoj vladi u Beogradu.

Dorcolac

pre 4 godine

Konacno da neko raskrinka laznu hipstercinu! Bastac je obican prevarant koji je izneverio veliki broj ljudi predstavljaci se kao alternativni politicar a ustvari nas klepa gde god stigne! Na zalost to znam iz prve ruke...

Starogradjanin

pre 4 godine

Bravo Marjanovicu, udri po ovom reketasu

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set