• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2019

22:19

(VIDEO) OLUJNO NEVREME POGODILO BEOGRAD! Odjekivali GROMOVI, uraganski udari VETRA I KIŠE, NA ZVEZDARI PAO GRAD

Beograd

(VIDEO) OLUJNO NEVREME POGODILO BEOGRAD! Odjekivali GROMOVI, uraganski udari VETRA I KIŠE, NA ZVEZDARI PAO GRAD

Podeli vest

Oko 22 sata kiša se sručila na Beograd, a oluja je praćena i jakom grmljavinom

Olujno nevreme praćeno jakom kišom, a ponegde i gradom, sručilo se večeras na Beograd, u pojedinim delovima prestonice srušena su stabla, a delovi Borče i selo Leštane su ostali bez struje.  

Prethodno je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao hitno upozorenje da će nevremena zahvatiti pojedine delove Srbije.

 

 

Uz udare gromova kiša se sručila na glavni grad.Kako navode mediji, Leštane je ostalo bez struje, a na Zvezdari je pao i grad.

Nevreme je dovelo do blokade u Takovskoj ulici, koja je bila zakrčena duže od 45 minuta.

Gužvu u saobraćaju napravili su semafori koji su prestali da rade zbog obilne kiše.

Na društvenim mrežama građani Zemuna objavili su fotografije ulica koje su ponovo pune vode.

Oluja je, kako su preneli elektronski mediji, iščupala drvo koje se sručilo nasred ulice na Novom Beogradu i zatrpalo automobile.

 

U delu Bulevara Zorana Đinđića, nedaleko od Beogradske arene, drvo se obrušilo usled jakog vetra i palo na parkirana vozila, koja su ostala zarobljena ispod, javio je Telegraf.

Za sada nije poznato da li su vozila uništena i kolika je šteta napravljena, a predpostavlja se da tom prilikom nikog nije bilo u blizini.

U novobeogradskoj ulici Milutina Milankovića, olujno nevreme je rasturilo građevinski materijal na jednom gradilištu, a kako se tvrdi ima i povređenih radnika.

U Hitnoj pomoći, međutim, tu informaciju nisu mogli da potvrde.

 

 

Naoblačenje iz srednjeg i južnog Banata će se premeštati na jugozapad uslovljavajući mestimično kišu, pljuskove, grmljavinu i pojačan severni vetar.

U Beogradu u pojedinim delovima grada povremeno kiša, kratkotrajni pljuskovi, grmljavina i jak, povremeno olujni vetar.

 

 

Tokom noći prolazno naoblačenje sa severa usloviće lokalne pljuskove, grmljavinu, pad temperature i jak, a kratkotrajno i olujni severozapadni vetar.

U petak i za vikend dnevna temperatura biće u padu i u većini mesta kretaće se od 26 do 30 °C, a početkom sledeće sedmice ponovo se očekuju tropske temperature i preko 35 °C.

 

Kiša prekinula koncert “Whitesnake”-a na Tašu
 

 


 

Koncert benda “Whitesnake” prekinut je večeras na stadionu Tašmajdan zbog nevremena koje je zahvatilo Beograd.

Jaka kiša prekinula je koncert slavnog benda, ali su članovi sastava ipak na pljusku do kraja odsvirali “Still of the night”, a kiša im nije smetala ni da se nekoliko puta poklone publici. 

Koncert je prekinut nakon sat i 20 minuta svirke, tokom koje je publika čula hitove “Here I go again”, “Is This Love”, “Fool For Your Loving”…

“Volimo vas, hvala vam”, poručili su publici članovi benda pre odlaska sa bine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 4 godine

gromovi biju sto smo izdali kosovo srbi nemaju mleka "rane zalihe pri kraju lekova nestasica a patrijah irinej se ceslja.

miroslav moric

pre 4 godine

oj osovo kosovo zemljo moja mila zemljo moja slavnih vitezova lazara i milosa

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set