• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2019

11:17

(FOTO) ZAVRŠNI RADOVI! Beograd uskoro dobija trg poput onih u evropskim prestonicama

Beograd

(FOTO) ZAVRŠNI RADOVI! Beograd uskoro dobija trg poput onih u evropskim prestonicama

Podeli vest

Ubrzano se rekonstruiše Trg republike kako bi 01. septembra pustili saobraćaj. Beograd će najzad dobiti pravi centralni trg kakav imaju sve evropske prestonice.

Uređujemo svoj grad! Sada se vidi kakvi su “idioti” oni koji su uništavali saobraćajne znake, pretili radnicima i zaustavljali radove. Ali pošto nemaju politiku i jer su frustrirani porazima na izborima samo im preostaje agresovnost i destrukcija, naveo je Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Beograd.rs

Foto: Beograd.rs


 

Foto: Beograd.rs

Foto: Beograd.rs

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 4 godine

Na ovakvom šminkanju grada koje ništa funkcionalno ne donosi stanovnicima, najlakše se mazne lova. Zašto ne uradite ono što je bitno za život grada? Šta je sa kanalizacijom u delovima grada gde je nema, prečišćavanje otpadnih voda, odbrana od polava, rasterećenje saobračajnih čepova... E moj Vesiću... Fontana na Slaviji, Cvetni trg, Trg Republike...kome to funkcionalno služi? O gondoli da ne govorim..

Sandra

pre 4 godine

Svi čekamo da se radovi što pre završe. Ali mislim da na taj trg možete da dođete samo posle 9 uveče. Zašto? Ko će da stane ili da sedi na kamenom trgu bez hlada na 30 i više stepeni. Ranije trg je imao i velike žardinjere sa cvećem, stabla i fontanu. Trg je veoma ružan kao i Savski trg koji su svojevremeno rekonstruisali kod glavne železničke stanice. Samo kamen, golotinja, vrućna.

Saradžogla

pre 4 godine

Čitam ... NEZAVISNE DNEVNE NOVINE a treba VESIĆEVE DNEVNE NOVINE! Prva strana ,,VESTI,, ... Od 18 reportaža DECET SU O VESIĆU!Vesić ovo,Vesić ono,Vesić ovako,Vesić onako,Vesić tako,Vesić misli,Vesić bi,Vesić,Vesić,Vesić ... Toliko,ne bih vas više zekio.PS.Vas u Informeru obaveštavam da Beograd ima gradonačelnika doktora Zorana Radojičića.Ako niste znali sada znate.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set