• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

31.07.2019

11:21

UDARIO GA VOLANOM U GLAVU! Povređen dečak (7) u Beogradu, na njega naleteo muškarac na TROTINETU!

Beograd

UDARIO GA VOLANOM U GLAVU! Povređen dečak (7) u Beogradu, na njega naleteo muškarac na TROTINETU!

Podeli vest

Sedmogodišnji dečak je povređen u utorak uveče u Beogradu, pošto ga je udario vozač električnog trotineta. Nesreća se desila u Bulevaru kralja Aleksandra

Majka se sa detetom nalazila nedaleko od ulaza zgrade u kojoj stanuju, kada se odjednom pojavio vozač na trotinetu.

Njeno sedmogodišnje dete tada je zadobilo oderotine na skočnom zglobu, od točka trotineta, i udarac u glavu, od volana.

(VIDEO) BETMEN U CENTRU BEOGRADA! Pokvario mu se Betmobil, pa vozi trotinet

 

Električni trotineti postali su veoma popularno prevozno sredstvo poslednjih meseci, ali je tek krajem juna ove godine objavljeno da se započelo sa izradom novog Zakona o bezbednosti saobaćaja koji će, između ostalog, regulisati i vožnju novog prevoznog sredstva.

Vozači eletričnih trotineta za svoje vozilo koriste i trotoare i kolovoze, praktično svaku površinu koja im se učini prikladnom za to, pošto i dalje nije utvrđeno gde to treba da čine.

(VIDEO) LUDOVAO NA ELEKTRIČNOM TROTINETU PA SE POKAJAO! Nećete znati da li da se smejete ili da vam bude žao ovog čoveka!

 

Dok se donese neophodni pravni akt, pešaci će morati da hodaju pod velikim oprezom trotoarima, u strahu od mogućeg naleta "nečujnog prevoznog sredstva".

Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja je u maju za Prvu televiziju rekao da je "uvek u životu tako, da se pojavi neka nova situacija, a da zakonodavac tek kasnije to uredi nekim propisima".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set