• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espresso

25.08.2019

16:13

(VIDEO) HOROR LIFT NA NOVOM BEOGRADU! Majka sa bebom krenula da izađe, a onda se lift pokrenuo...

Beograd

(VIDEO) HOROR LIFT NA NOVOM BEOGRADU! Majka sa bebom krenula da izađe, a onda se lift pokrenuo...

Podeli vest

Kabina kreće dok se majka sa bebom u kolicima sprema da izađe

Horor lift na Novom Beogradu pre 2 i po meseca pokrenuo se čim je iz njega izašla jedna mlađa ženska osoba - dok još nije ni zatvorila vrata u neverici je posmatrala kako se kabina lifta podiže.

A onda je lift svom silinom udario u plafon. Sada, dva i po meseca kasnije, lift je ponovo "poludeo", tvrdi korisnica Tvitera koja je kvar obelodanila i prošli put, kako prenose beogradski mediji.


 

 

Na novom video-snimku se vidi kako kabina kreće dok se majka sa bebom u kolicima sprema da izađe.

 

Kada je kabina stala, žena je otvorila unutrašnja vrata, uzela kolica u ruke, i krenula leđima da otvori spoljnja vrata lifta.

Međutim, u tom trenutku lift se pokreće, pa zaglavljuje, na svu sreću.

Uplašena žena zatvorila je unutrašnja vrata i tek onda lift je krenuo dalje, zaustavio se na nekom od spratova i tu je ušla još jedna žena.

Svi zajedno otišli su ponovo nazad, verovatno u prizemlje.

Osoba koja je okačila ovaj video tvrdi da su iz "Gradskog stambenog" rekli da je on ispravan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deki

pre 4 godine

Na prvom snimku lift je ispravan, jer majka sa detetom nije prvo otvorila i glavna vrata lifta , pa onda rasteretila pod kabine. Tada komanda lifta smatra da je kabina prazna (pod ne reaguje na male tezine), neko je pozvao lift spolja, sa neke stanice i lift krece. Da je prvo otvorila i druga glavna vrata lifta pa onda rasteretila pod, lift ne bi krenuo. Na drugom snimku lift je neispravan i opasno ugrozava zivot putniku. Lift ne sme da krene dok su glavna vrata otvorena.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set