• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2019

14:58

ZAVRŠAVA SE REKONSTRUKCIJA VASINE ULICE! Vesić: Završismo na vreme da Đilas sa svojim plaćenicima ne bi kukao kako ne može da šeta

Beograd

ZAVRŠAVA SE REKONSTRUKCIJA VASINE ULICE! Vesić: Završismo na vreme da Đilas sa svojim plaćenicima ne bi kukao kako ne može da šeta

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić istakao je da se danas završava rekosntrukcija Vasine ulice

- Danas do 15 sati završavamo rekonstrukciju Vasine ulice. Eto, završismo na vreme da ne bi glavni organizator demonstracija Đilas sa svojim plaćenicima kukao danas kako ne mogu da šetaju, jer smo zaboga zbog njih počeli rekonstrukciju. Beograd se uređuje, a Đilas i njegovih stotinak sledbenika su dokaz demokratičnosti srpske države jer iz nedelje u nedelju maltretiraju građane, uništavaju javnu imovinu, napadaju komunalne radnike i upadaju u državne institucije. I nikome ništa. Nismo stigli doduše da zamenimo one ulegle betonske ploče na taksi stanicama, preduzeća MN Loznica, koje je postavio Đilas u dogovoru sa Dušanom Petrovićem kada je bio gradonačelnik. Ali i to ćemo- napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set