• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2019

15:57

ĐILASOVCI UKRALI NOVAC ZA LEČENJE MALOG FILIPA: Oteli kovertu sa 62.000 dinara, ali ja ću lično da uplatim od moje plate do petka

Beograd

ĐILASOVCI UKRALI NOVAC ZA LEČENJE MALOG FILIPA: Oteli kovertu sa 62.000 dinara, ali ja ću lično da uplatim od moje plate do petka

Podeli vest

Na promocije knjige Gorana Vesića prodata su 202 primerka i skupljeno 202.000 dinara za lečenje malog Filipa Ivanovića iz Smedereva

Kako na svom Fejsbuku profilu naveo zamenik gradonačelnika u napadu Đilasovih plaćenika na nega  i druge posetioce promocije neko od njegovih kriminalaca, oteo je iz ruku devojke koja je prodavala knjige kovertu sa 62.000 dinara. Tako su Đilas i njegovi plaćenici ukrali 62.000 dinara za lečenje deteta.

- Tako je danas na račun malog Filipa uplaćeno 140.000 dinara. Ono što su Đilasovi plaćenici oteli ja ću lično da uplatim od moje plate do petka tako da će dete dobiti sve pare.  Zgrožen sam time što su uradili Đilasovi banditi, a njemu mogu da poručim da se nadam da zna dobro šta naš narod kaže za takve slučajeve za šta se koriste tako ukradeni novac - naveo je Vesić.

ĐILASOVO PALJENJE KNJIGA KORAK DO APARTHEJDA! Vesić nema dilemu da je politika Saveza za Srbiju nacistička!

 

(VIDEO) TAMO GDE GORE KNJIGE, GOREĆE I LJUDI! ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI NACISTIČKOG NASILJA ĐILASOVACA U CENTRU BEOGRADA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set