• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.10.2019

11:48

VESIĆ: Počela izgradnja kanalizacije u Šilerovoj ulici u Zemunu

Beograd

VESIĆ: Počela izgradnja kanalizacije u Šilerovoj ulici u Zemunu

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da su u toku radovi na izgradnji kanalizacije u Šilerovoj ulici u Zemunu, čija je vrednost 32 miliona dinara kao i da je rok za završetak u februaru sledeće godine

- Gradimo sekundarnu fekalnu kanalizacionu mrežu na delu od Ulice Dragana Rakića do Ugrinovačke. Projektovano je 79 priključaka, koji će prihvatiti otpadne vode iz svih porodičnih kuća i stambenih zgrada u Šilerovoj ulici – objasnio je Vesić.

On je dodao da do sada u Šilerovoj ulici nije postojala gradska kanalizaciona mreža za prikupljanje otpadnih voda, tako da će posle ovih radova biti razdvojeni sistemi za odvođenje atmosferskih i otpadnih voda, što je i predviđeno generalnim projektom beogradskog kanalizacionog sistema.

Tokom izgradnje kanalizacije biće postavljeno 807 metara kanalizacionih cevi prečnika 250 milimetara, a trasa je podeljena na dva gravitaciona sliva. Jedan je dužine 472 metra i priključuje se na postojeći kolektor u Ulici Dragana Rakića, dok će drugi sliv dužine 335 metra biti priključen na kolektor u Ugrinovačkoj ulici. Nova kanalizaciona mreža biće položena na odgovarajućim dubinama, tako da se svi objekti sa nivoa prizemlja mogu priključiti gravitaciono na projektovanu mrežu – zaključio je zamenik gradonačelnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Nije valjda da zemunci nisu imali kanalizaciju pored onoliko sranja koja su napravili.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set