• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

23.10.2019

23:05 >> 23:07

BEOGRAD DOBIJA JOŠ JEDNU ADU CIGANLIJU: Od 2020. kupanje na Pariguzu, počela revitalizacija jezera u Resniku!

Beograd

BEOGRAD DOBIJA JOŠ JEDNU ADU CIGANLIJU: Od 2020. kupanje na Pariguzu, počela revitalizacija jezera u Resniku!

Podeli vest

Ugovor o realizaciji projekta uređenja slobodnih površina na jezeru Resnik i početku radova na izgradnji sportsko-turističkog kompleksa je potpisan

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je prisustvovao potpisivanju ugovora, rekao je da će taj kompleks biti završen do proleća 2020.

Ugovor su u opštini Rakovica potpisali predsednik te opštine Vladan Kocić i sekretar u Sekretarijatu za privredu grada Beograda Milinko Veličković, a prisustvovao je i državni sekretar u MUP-u Milosav Miličković.

Oni su nakon potpisivanja ugovora obišli početak radova na revitalizaciji jezera u Resniku.

Vesić je rekao da je veoma zadovoljan zato što su danas počeli radovi na uređenju sportskog kompleksa oko jezera Resnik i da će biti završeni do proleća.

Podsetio je da ta inicijativa postoji već skoro sedam godina i da ju je pokrenuo tadašnji predsednik opštine Miličković, ističući da je sada postojala politička volja i mogućnost da se to realizuje.

- Imali smo novca, a morali su prethodno da se reše imovinsko-pravni odnosi i da se urade projekti, ali uspeli smo sve da završimo i počeli uređenje jezera - rekao je Vesić.

Kaže da će to biti važan turistički sadržaj u toj opštini i za Beograđane pošto se nalazi na svega 17 km od centra grada, 20 km od aerodorma, pet ili šest km od Avale i jedan kilometar od obilaznice, tako da je lako doći do njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 4 godine

Ovo je sjajno! Zivim prekoputa Ade ali mi je drago da ulazu i u ostale delove grada.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set