• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.11.2019

08:22

(FOTO) OD PONOĆI FUNKCIONIŠE SAOBRAĆAJ OD RUZVELTOVE DO TAKOVSKE! Goran Vesić rano jutros obišao važnu beogradsku saobraćajnicu!

Beograd

(FOTO) OD PONOĆI FUNKCIONIŠE SAOBRAĆAJ OD RUZVELTOVE DO TAKOVSKE! Goran Vesić rano jutros obišao važnu beogradsku saobraćajnicu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je rano jutros potez od Ruzveltove do Takovske ulice, koji je noćas pušten u saobraćaj

Vesić je svoja zapažanja objavio na oficijalnoj Facebook stranici:

Jutros oko 5.30 sati obišao sam zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom Petrovićem, Ulicu Kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, koja je noćas u ponoć puštena za saobraćaj.

Foto: Goran Cesić facebook

Kako je ranije puštena u saobraćaj Ulica 27. marta sada saobraćaj funkcioniše na potezu od Ruzveltove do Takovske. Na celom ovom potezu urađena je nova fekalna i kišna kanalizacija, postavljene nove vodovodne cevi, nova LED rasveta, nove šine, nova kolovozna konstrukcija, deo elektro i telekomunikacionih instalacija je nov a deo je zaštićen, u skladu sa dobijenim uslovima, i postavljeni su novi semafori.

Izvođač ima rok do kraja godine da na ovom potezu, završi radovi na uređenju trotoara i parking mesta.

Što se tiče deonice, od Takovske ulice pa do Drinčićeve radovi bi trebali da budu završeni i ulica puštena za saobraćaj oko 20. novembra. I na ovom potezu do kraja godine moraju da budu završeni trotoari i uređena parking mesta.

Tako će do kraja godine biti završeni svi radovi na potezu od Ruzveltove do Drinčićeve. Građani, kojima se zahvaljujem na strpljenju, moći će sami da vide razliku između novog bulevara i onoga što je bilo sa propalim asfaltom, uništenim tramvajskim bašticama, zemljom koja se pojavljuje iz trotoara kako su nam ostavili ove ulice u koje nisu takli 70 godina. To što smo imali nije ličilo na ulicu, a danas imamo nove i rekonstruisane bulevare.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set