• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/informer.rs

21.11.2019

22:40

BG VOZ IZMEĐU BEOGRADA I MLADENOVCA NEĆE RADITI DO PETKA UVEČE! Pet vagona iskočilo iz šina!

Beograd

BG VOZ IZMEĐU BEOGRADA I MLADENOVCA NEĆE RADITI DO PETKA UVEČE! Pet vagona iskočilo iz šina!

Podeli vest

U železničkoj stanici Ripanj, u četvrtak 21. novembra iz sastava teretnog voza je iskliznulo pet vagona

Tom prilikom nije bilo povređenih, a železnički saobraćaj između Resnika i Ralje trenutno je u prekidu. Zbog ovog iskliznuća nema nikakvih opasnosti po ljude i životnu sredinu.

Teretni voz prevozio je lim iz Radinca za Šabac za potrebe smederevske HBIS GROUP. U sastavu železničke kompozicije bilo je 23 teretnih vagona, a iskliznula su osma, deveta, deseta, dvanaesta i trinaesta kola po redu.

Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" su na mestu iskliznuća i otklanje posledica ovog vanrednog događaja počeće u najkraćem roku.

Uspostavljanje železničkog saobraćaja na ovoj relaciji očekuje se sutra u večernjim satima.

„Srbija Voz“ je večeras organizovao autobuski prevoz između Beograd Centra i Mladenovca za putnike koji zbog ovog iskliznuća nisu realizovali svoje putovanje. „Srbija Voz“ će sutra organizovati autobuski prevoz između Beograd Centra i Mladenovca za putnike jutarnjih i večernjih brzih vozova, koji saobraćaju na relaciji Beograd Centar – Niš – Beograd Centar. Ostali regio i putnički vozovi na ovoj pruzi do ponovnog uspostavljanja železničkog saobraćaja polaziće iz Mladenovca i putovanje završavati u svojoj stanici.

BG Voz između Beograd Centra i Mladenovca ponovo će početi da saobraća, kako se očekuje, sutra u večernjim satima.

Teretni železnički saobraćaj odvijaće se prevoznim putem preko Lapova, Kraljeva i Požege.

Železnička komisija utvrdiće uzroke ovog iskliznuća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set