• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.11.2019

14:32

VESIĆ: Nadam se da će Beograd biti domaćin SP u atletici 2020!

Beograd

VESIĆ: Nadam se da će Beograd biti domaćin SP u atletici 2020!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, predsednik Atletskog savaze Srbije Veselin Jevrosimović i direktor ovog saveza Slobodan Branković sastali su se danas u Monte Karlu sa predsednikom Svetske atletske federacije Sebastijanom Kouom, a povodom kandidature Beograda za organizaciju Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici 2022. godine

 

U Monte Karlu je u toku zasedanje odbora Svetske atletske federacije na kome se odlučuje o kandidaturi Beograda za domaćinstvo najveće svetske dvoranske smotre u atletici.

Vesić je pre toga sa predstavnicima Atletskog saveza Srbije imao niz sastanaka sa članovima Odbora koji odlučuju o kanditaturi Beograda, kako bi ih ubedio da srpska prestonica zaslužuje organizaciju tako velike smotre. Grad Beograd je imao posebnu prezentaciju svojih mogućnosti, a prema najavi organizatora očekuje se da će odluka o izboru kandidata biti doneta u večernjim satima, saopštio je Beoinfo.

- Beograd je sportski grad, najveći grad Balkana i dobar domaćin. Naši turistički kapaciteti svake godine su sve snažniji. Sada imamo više od 100 hotela u Beogradu, pored nekoliko koji se grade, dok ih je 2013. godine bilo svega 67, tako da imamo sve uslove da budemo domaćini ovog svetskog sportskog spektakla - rekao je Vesić.

On je dodao da veruje da će članovi Odbora Svetske atletske federacije prihvatiti argumente delegacije Beograda i Atletskog saveza Srbije.

- Duboko verujem da će članovi ovog tela prihvatiti naše argumente i da ćemo doneti još jedan svetski sportski spektakl u Beograd - zaključio je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set