• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2019

20:28

ZIMSKA ČAROLIJA ZA MALE PALILULCE! Opština podelila paketiće za više od 8.000 mališana

Beograd

ZIMSKA ČAROLIJA ZA MALE PALILULCE! Opština podelila paketiće za više od 8.000 mališana

Podeli vest

Više od 8.000 mališana sa opštine Palilula dobilo je danas novogodišnje paketiće na manifestaciji "Zimska čarolija" koju je organizovala ta opština

Foto: opština Palilula

Najmlađe Palilulce u hali "Aleksandar Nikolić" zabavljali su Deda Mraz, animatori, iluzionisti, klovnovi...

Manifestaciji je prisustvovao i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je rekao da ta opština tradicionalno obeležava Novu godinu i organizuje podelu paketića za najmlađe sugrađane.

- Veliko je zadovoljstvo videti danas punu halu "Aleksandar Nikolić". Nema veće satisfakcije nego kad vidite dečije osmehe, kao i njihove zadovoljne roditelje o kojima brinu Opština, Grad i Republika - rekao je Jovičić novinarima.

Foto: opština Palilula

Dodao je da opština Palilula cele godune organizuje niz akcija za najmlađe, od dodele bebi kolica do različitih radionica, kao i da putovanjima nagrađuje najbolje studente.

- Želimo da ulažemo u mladost i pošaljemo snažnu poruku koliko su nam važne buduće generacije. Najvažnije je da svake godine delimo sve veći broj paketića što govori da se borimo protiv bele kuge i da sačuvamo našu zemlju i da imamo kome da je ostavimo u nasleđe - naglasio je Jovičić.

Foto: opština Palilula

Mališani i njihovi roditelji uživali su u bogatom zabavnom i kulturno-umetničkom programu u okviru kojeg su nastupili mali hor Osnovne škole "Vasa Pelagić", KUD "Dimitrije Koturović" i plesna grupa "Dance Station".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jebac

pre 4 godine

Znači odosmo u katolike totalno, od praznovanja Božića 25.12., do nove godine 31.12 i protuve u obliku deda mraza.......a ne BOŽIĆ 7.1. SA BOŽIĆ BATOM i NOVA GODINA 13/14.1. O pismu ne treba ni da govorimo, latinično pismo je ovladalo celim društvom, iako u Ustavu piše da je službeni jezik SRBSKI i pismo ĆIRILICA!!!??? Sve ovo je nastavak komunista, koji rasturaju Srbiju do temelja....

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set