• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

01.01.2020

15:14

SPEKTAKULARNO! CEBEF: Na dočeku ispred Skupštine 60.000 posetilaca

Beograd

SPEKTAKULARNO! CEBEF: Na dočeku ispred Skupštine 60.000 posetilaca

Podeli vest

Oko 60.000 Beograđana i gostiju iz zemlje i inostranstva dočekalo je Novu godinu ispred Doma Narodne skupštine, saopštio je Centar beogradskih festivala (CEBEF)

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

U saopštenju se navodi da su Grad Beograd i CEBEF priredili spektakl za novogodišnji doček i da je 60.000 posetilaca uživalo u nezapamćenoj proslavi.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Posetioce su na dočeku 2020.godine zabavljali Maja Berović, Lepa Brena i Piloti, a u ponoć je, kako se navodi, priređen spektakularan vatromet.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Сиротиња раја...Која глоба давати не може...!

Ljubiša

pre 4 godine

Ma nije valjda ''Lalo iz Banata''?A,odkud onda turisti u tolikom broju,je'l su i oni ''sirotinja raja''?Tebe više boli što ne umeš da dodješ do Bgd-a,ili N.Sada,nego ti je doživljaj kad odeš u seoski ćumez.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set