• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2020

13:15

CRNA LISTA ZA SVE KOMPANIJE KOJE NE POŠTUJU ROKOVE U BEOGRADU! Vesić: Nijedna od tih firmi više neće dobiti posao u našem gradu!

Beograd

CRNA LISTA ZA SVE KOMPANIJE KOJE NE POŠTUJU ROKOVE U BEOGRADU! Vesić: Nijedna od tih firmi više neće dobiti posao u našem gradu!

Podeli vest

Grad Beograd je veoma besan zbog kompanija koje ne poštuju rokove prilikom izvođenja radova u gradu, napisao je na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Poručuje da će te firme biti stavljene na crnu listu i nijedna od njih više neće dobiti posao u gradu

Goran Vesić napisao je da poslednjih godinu i nešto dana postoji problem sa kompanijama koje izvode radove u Beogradu, jer ne poštuju rokove i ne vode računa o tome da remete svakodnevni život građana.

- Mi smo u Gradu veoma besni zbog toga. Poslednja dva meseca tražimo svakodnevne izveštaje o tome kako napreduju radovi i očigledno je potrebno da dođe i konkurencija kako bi neke naše kompanije ili kompanije koje već rade u Beogradu shvatile da ne mogu da se ponašaju tako kako se ponašaju - navodi Vesić.

Prema njegovim rečima, sve kompanije koje budu kasnile sa radovima biće stavljene na "crnu listu" i nijedna od njih više neće dobiti posao u gradu.

- Već od narednih dana gradski funkcioneri biti uključeni u organizaciju sastanaka sa tim kompanijama. Mi plaćamo svoje obaveze tačno u dan, ali i kompanije imaju obavezu da radove urade kvalitetno, da ne kasne nijedan dan i ne otperećuju dodatno život ljudi, jer svi radovi u gradu inače na neki način remete život građana - smatra zamenik gradonačelnika.

TREBAJU LI BEOGRADU TRAMVAJI?! Grad angažuje stručnjake koji bi povećali efikasnost saobraćaja

 

 

Najavljuje da će se u Beogradu, narednih godina, raditi nekoliko velikih infrastrukturnih projekata, za koje postoji interesovanje velikih evropskih kompanija.

- Zato mi je drago što velike evropske kompanije žele da dođu u Beograd jer će to biti još jedan podsticaj izvođačima radova da shvate da moraju da rade u interesu građana, odnosno da ne smeju kasniti sa rokovima - navodi Vesić.

Poručio je da Grad više neće trpeti i tolerisati kašnjenje bilo koje kompanije koja izvodi bilo kakve građevinske radove u Beogradu.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rajko

pre 4 godine

Konacno i nesto pametno jer vreme je da se firme iskristalisu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set