• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2020

23:29

POŠTO GA SVI TRAŽE, APELUJEM DA SE PREDA! Vesić: Sergej, javi se najbližoj policijskoj stanici ŠTO PRE!

Beograd

POŠTO GA SVI TRAŽE, APELUJEM DA SE PREDA! Vesić: Sergej, javi se najbližoj policijskoj stanici ŠTO PRE!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić apelovao je večeras na glumca Sergeja Trifunovića da se javi najbližoj policijskoj stanici

- Кao zamenik gradonačelnika Beograda apelujem na građanina Sergeja Trifunovića, jednog od lidera opozicije, da se što pre javi najbližoj policijskoj stanici ili da se preda komunalnim miliocionerima pošto ga svi traže - napisao je Vesić na svom profilu na Fejsbuku.

On je potom objasnio kako je došlo do nesreće.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZAZVAO SUDAR SA AUTOBUSOM, PA ZBRISAO! Vozač zvao policiju, rekao mu da sačeka, on seo u automobil DODAO GAS I NESTAO! POLICIJA TRAGA ZA NJIM!

- Trifunović je večeras automobilom marke Megan kojim je upravljavo u srednjoj traci kod Tržnog centra Ušće naglo, bez migavca skrenuo desno ka Dejton pumpi. Ne zna se šta mu se prividelo u tom trenutku, ali s obzirom na njegova stanja moglo je svašta. U svakom slučaju, zadnjim delom svog automobila Trifunović je udario prednji deo autobusa koji je bio pun putnika!?

OVAJ STVARNO NIJE U VINKLU! VEĆU GLUPOST NIKADA NIJE IZGOVORIO! Zakucao se u autobus, a onda otišao da hrani mačke! OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ!

- Umesto da stane zbog nesreće koju je izazvao i da sačeka policiju, Trifunović je pobegao sa lica mesta psujući putnike i vozača. Policija je pronašla automobil u Кarađorđevoj 57 gde ga je Trifunović ostavio!? Bekstvo je nastavio sam, a moguće je da ima i pomagače.

KAKAV STRAŠNI LICEMER! Sergej se navodno borio za Stanku Gligorijević, a VEČERAS POBEGAO SA MESTA NESREĆE!

Zamenik gradonačelnika na kraju je konstatovao da bi bilo lepo da se prijavi policiji, a ne da beži po gradu.

- Bilo bi lepo da Trifunović počne da se ponaša normalno i prijavi se policiji, a ne da beži po gradu. Pod kakvim god da je uticajem saobraćajna nesreća može svakom da se dogodi, neka se suoči sa realnošću i neka se lepo preda policiji da objasni svoje postupke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Bože, moj! Pa otišao čovek da pusti majstore u stan i nahrani mačke! Onda zaboravio da se vrati... ma, ko god je imao posla sa majstorima, zna da posle 15 minuta više ne znaš ni kako se zoveš a kamo li da si i gde si prouzrokovao saobračajnu nesreću.

MilosObilic1389

pre 4 godine

У полицију долазим...Хик...Чим се истрезним... - Хик...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set