• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

30.01.2020

15:43

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA GARAŽE U 27. MARTA! Na raspolaganju 1.314 parking mesta za automobile!

Beograd

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA GARAŽE U 27. MARTA! Na raspolaganju 1.314 parking mesta za automobile!

Podeli vest

Završena je rekonstrukcija stanarske garaže "27.marta" i ona je od danas na raspolaganju korisnicima u punom kapacitetu od 193 parking mesta.

 

Nakon obilaska obnovljene garaže, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je u periodu od 2017. godine do danas obnovljeno još 20 stanarskih garaža, u kojima je korisnicima sada na raspolaganju 1.314 novouređenih parking mesta za automobile i 214 parking mesta za motore.

Vrednost radova za obnavljanje garaže "27. marta" je 35 miliona dinara i ona je kompletno renovirana, sa uređenim krovom garaže.

- U okviru rekonstrukcije ove garaže uradili smo kompletnu hidroizolaciju krova, koja će sprečiti prokišnjavanje i sada ćemo završiti jednu uređenu eko zonu, koja će biti spojena sa parkom Raše Popova - rekao je Vesić.

Foto: Beograd.rs

Vesić dodaje da je obnavljanje garaže "27.marta" značajna stvar za Beograđane, zahvaljujući kojoj će kvalitetnije živeti.

Prema Vesićevim rečima, u narednih pet godina biće izgrađeno 10 novih javnih garaža, koje bi prema planu trebalo da se nalaze u Skelićevoj ulici, Vlajkovićevoj, Fruškogorskoj, Požeškoj, u ulici Kneza Miloša, zatim kod Studentskog trga, Trga republike, u Zemunu na dve lokacije, a trenutno se vrši ispitivanje da li je moguće da se garaža izgradi i u blizini Čuburskog parka.

JKP "Parking servis" je pre pet meseci započeo rekonstrukciju garaže "27.marta", koja se prostire na dva nivoa i koja obuhvata prostor od 5.150 kvadratnih metara.

Radovi su obuhvatili sanaciju konstrukcije garaže, koja je imala velike probleme sa prokišnjavanjem, a uveden je novi sistem slivnika, kao i protivpožarne instalacije i zamenjena je i hidrantska mreža.

Foto: Beograd.rs

Podovi su zaštićeni od vlage, okrečeni zidovi i saniran je ulaz u garažu.

U garaži je uvedeno štedljivo LED osvetljenje sa senzorima pokreta, kao i sistem nadzora, koji dodatno doprinosi bezbednosti vozila.

Sređen je i stepenišni prostor i postavljen je automat za pristup pešaka, i postavljeni su novi interfoni.

U garaži "27. marta" korisnici na raspolaganju imaju 88 novouređenih parking mesta za automobile i 21 parking mesto za motore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set