• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2020

19:35

OPREZ: Bačen otrov na Kalemegdanu - UGINULO 8 vlasničkih pasa! PAZITE ŠTA DECA DODIRUJU!

Beograd

OPREZ: Bačen otrov na Kalemegdanu - UGINULO 8 vlasničkih pasa! PAZITE ŠTA DECA DODIRUJU!

Podeli vest

Na Kalemegdanu je otrovano najmanje osam vlasničkih pasa, objavljeno je danas na društvenim mrežama.

Navodno je neko bacio otrov kod dečijeg igrališta i Umetničkog paviljona "Cvijeta Zuzorić" na Kalemegdanu.

"Mnogo jak otrov na kalemegdanu 6 pasa uginulo, oprez za vlasnike istih! Ovo nije samo udar na pse kao pse, ovo je udar na nasu zemlju! Otrov lociran kod decijeg igralista!!!! Kakvi ste to ljudi kad ovo mozete da uradite uzas! Izbjegavajte Stahinjica bana i Kalemegdan. Kako za pse isto vazi i za decu!", napisala je jedna korisnica društvene mreže Facebook.

Foto: Pixabay

"…Znam za Bimbu, Baka i setera iz Jovanove. Pazite pse!!", napisao je još jedan korisnik društvene mreže Facebook.

U međuvremenu se pojavilo još informacija o trovanju pasa na Kalemegdanu, i prema njima, ukupno je do sada stradalo osam pasa.

Pojedini građani navode da je reč o nervnom otrovu, odnosno da nije potrebno da ga pas pojede, već samo udahne. Takva vrsta otrova mogla bi da bude izuzetno opasna i za decu.

Pojedini navode da je otrov bačen i kod dečijeg igrališta na Kalemegdanu, zbog čega roditelji, kao i vlasnici paza moraju da budu posebno oprezni.

Foto: Pixabay

Jedan vlasnički pas je uginuo u Ulici Strahinjića bana na Dorćolu.

“Pas nađen u Strahinjića bana, u šoku/ otrovan, na putu ka vetu. Pas je uginuo od posledica trovanja nakon 10 minuta pokušaja reanimacije. Vlasnici pronađeni”, objavljeno je ispod fotografije mrtvog psa koja kruži društvenim mrežama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Да су пострадали пси имали власнике данас би били живи!Јасно и гласно.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set