• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2020

22:52

SUMNJAMO DA JE PROSUTA NEKA HEMIKALIJA! Oglasio se direktor "Veterine Beograd" i otkrio od čega su stradali psi na Kalemegdanu!

Beograd

SUMNJAMO DA JE PROSUTA NEKA HEMIKALIJA! Oglasio se direktor "Veterine Beograd" i otkrio od čega su stradali psi na Kalemegdanu!

Podeli vest

Povodom vesti o ubistvu pasa na Kalemegdanu, direktor “Veterine” Budimir Grubić kaže da detaljno proveravaju teren i da sumnjaju da je prosuta neka hemijska supstanca kakvih ima u farbama

Veterini Beograd" prijavljena su četiri slučaja trovanja vlasničkih pasa, izjavio je večeras direktor tog javno-komunalnog preduzeća Budimir Grubić, povodom vesti o ubistvu pasa na Kalemegdanu, koje su se pojavile u pojedinim medijima i na društvenim mrežama.

Grubić je rekao da se radi o nervnom obliku trovanja i da se sumnja na to da je prosuta neka hemijska supstanca.

Foto: facebook.com/Goran Vesić

"Odmah smo odreagovali da saznamo o čemu se radi i o kojoj vrsti trovanja se radi", rekao je Grubić.

Kako je naveo, nije postojala intoksikacija uneta preko hrane.

"Nema povraćanja, nema visoke temperature, samo ataksija odnosno spoticanje, nestabilan hod i nemogućnost koordinacije pokreta", rekao je Grubić.

(FOTO) UBITI ILI POVREDITI ŽIVOTINJU ISTO JE ŠTO I UBITI ČOVEKA! Vesić: Počinioci će morati da odgovaraju, OTKRIĆEMO KO JE KRIV ZA OVO!

On je dodao da se sumnja da je neko prosuo određenu hemijsku supstancu kojih ima u farbama.

"Neki formaldehid, ketoni ili bilo šta što je vezano za farbe, boje, lekove ili tako nešto što je upila zemlja, a da je toga bilo dovoljno, i da je, tokom današnjeg dana, kada je bilo sunčano, moglo da isparava", naveo je Grubić i dodao da se sumnja da su psi to onda onjušili i uneli u sebe.

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Grubić je rekao i da se radi o vlasničkim psima koji su odvedeni u privatne veterinarske ambulante.

On je naglasio da ekipe "Veterine Beograd" i dalje "češljaju teren".

"Tokom noći ćemo proći još tri do četiri puta, a ujutru krećemo u vrlo detaljnu pretragu zajedno sa MUP-om", poručio je Grubić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Ako je hemikalija koja pod uticajem temperature isparava i ubija pse, da li je mogla da ubije i dete. Siguran sam da je mogla.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set