• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2020

22:48

(VIDEO) KADA JE NAJTEŽE SVI JEDINSTVENI – MNOGE JAVNE LIČNOSTI UZ VOLONTERSKI CENTAR GO ZVEZDARA I SVI POZIVAJU: Uđite u naš voz!

Beograd

(VIDEO) KADA JE NAJTEŽE SVI JEDINSTVENI – MNOGE JAVNE LIČNOSTI UZ VOLONTERSKI CENTAR GO ZVEZDARA I SVI POZIVAJU: Uđite u naš voz!

Podeli vest

Gradska opština Zvezdara poziva mlade da se pridruže volonterskom servisu Zvezdare – VOZ, koji će imati ključnu ulogu u predstojećim danima. Njima podršku u ovom trenutku pružaju mnoge javne ličnosti.

U toku vanrednog stanja, koje već peti dan traje u Srbiji, volonteri GO Zvezdara pozivaju sve one koji žele da pomognu u predstojećim danima koji će biti teški za Srbiju. Svi zainteresovani mogu da se prijave na broj telefona: 011/3405-620 u periodu od 7:30 do 15:30 časova.

- Gradska opština Zvezdara poziva mlade da se pridruže volonterskom servisu Zvezdare – VOZ, koji će imati ključnu ulogu u predstojećim danima. Volonterski kol centar stoji na raspolaganju svim građanima starijim od 65 godina, kako bismo im omogućili dostavu osnovnih životnih namirnica i lekova. Takođe imaju zadatak da prošetaju kune ljubimce kada njihovi vlasnici nisu u mogućnosti da to urade. Važno je da napomenemo da su volonteri opremljeni maskama i rukavicama i da je, po već ustanovljenim procedurama, svaki kontakt zabranjen. Volonteri mogu da se prijave na broj telefona: 011/3405-620 u periodu od 7:30 do 15:30 časova. Hajdemo zajedno i snažno do pobede. Uđi u naš VOZ - piše u objavi na Instagramu.

Akciju "Uđi u naš voz" podržali su kreatoeka Suzana Perić, direktorka privredne komore Brankica Simanić,  Strahinja Danilović direktor JKP "Infostan tehnologije, i Vladan Jeremić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set