• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2020

15:55

LEPA VEST! Stiže pomoć za porodice čiji su stanovi izgoreli u požaru na Novom Beogradu!

Beograd

LEPA VEST! Stiže pomoć za porodice čiji su stanovi izgoreli u požaru na Novom Beogradu!

Podeli vest

Centar za socijalni rad isplatiće porodicama iz zgrade u Ulici Milutina Milankovića 110, čiji su stanovi izgoreli u požaru u kojem je tragično izgubilo život šest osoba, jednokratnu pomoć, u skladu sa zakonom, kako bi mogli da kupe najosnovnije stvari i pokriju troškove sahrane najbližih, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

- Danas sam se sastao sa članovima porodica iz zgrade u Ulici Milutina Milankovića 110 čiji su stanovi izgoreli u požaru u kojem je tragično izgubilo život šest osoba. Centar za socijalni rad isplatiće porodicama jednokratnu pomoć, u skladu sa zakonom, kako bi mogli da kupe najosnovnije stvari i pokriju troškove sahrane najbližih. Zamolio sam kompaniju Milenijum tim i još nekoliko građevinskih kompanija da, o svom trošku, izvrše rekonstrukciju devet stanova u zgradi koji su potpuno ili delimično uništeni. Pristali su i hvala im na tome - napisao je Vesić na svom zvaničnom fejsbuk profilu.

JKP Javno stambeno popraviće lift u zgradi, ponovo postaviti hidrant, sanirati krov i ulaz.

Za stan Anje Stojanović koja je u požaru izgubila čitavu porodicu kompanija Eurosalon je obezbedila nameštaj, a kompanija Tehnomanija belu tehniku.

- Hvala svim kompanijama koje su pomogle - napisao je Vesic i dodao da kada se dogodi neka nesreća i kada je nekome teško, treba da pokažemo da smo solidarni.

 

NAŠLI SU IH ZAGRLJENE NA PODU, NIJE IM BILO SPASA Potresna ispovest dede Branislava koji je U TRENU IZGUBIO SINA ALEKSANDRA I SNAJU MARIJU




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set