• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2020

22:21

(FOTO) BEOGRAD U BOJAMA FRANCUSKE! PODRŠKA PRIJATELJIMA NE PRESTAJE! Predaja nije opcija!

Beograd

(FOTO) BEOGRAD U BOJAMA FRANCUSKE! PODRŠKA PRIJATELJIMA NE PRESTAJE! Predaja nije opcija!

Podeli vest

Nastavlja se trend u našem glavnom gradu i slanje podrške zemljama koje trpe veliku štetu usled epidemije koronavirusa

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić oglasio se u petak uveče informacijom da će Palata Albanija, fontana na Slaviji, stari Savski most, Most na Adi, Brankov most i Dom Narodne skupštine svetleti u bojama Francuske.

Foto: Beograd.rs

Foto: Beograd.rs

"Trikolorima" uvek podrška, naročito sada, a isto tako i zbog prošlosti i velikog prijateljstva, smatra Vesić.

Foto: Beograd.rs

- Večeras i sutra Palata Albanija, fontana na Slaviji, stari Savski most, Most na Adi, Brankov most i Dom Narodne skupštine osvetljeni su u bojama zastave Republike Francuske u znak solidarnosti i saosećanja sa žrtvama koje je ova zemlja pretrpela u borbi sa korona virusom. Uvek smo bili sa našim francuskim prijateljima! Predaja nije opcija! Borićemo se zajedno i pobedićemo! - poručio je Vesić na Fejsbuku.

Foto: Beograd.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
1999

pre 4 godine

FRANCUSKA CE ZAUVEK IMATI NA SEBI ZIG SAUCESNIKA U BOMBARDOVANJU 1999. KO TO UCI SRBE DA ZABORAVE TAJ JE SUCESNIK U ZLOCINU, GLASACI U SRBIJI TO NECE ZABORAVITI

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set