• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

28.03.2020

19:42

U NEMANJINOJ OSVANULE SRPSKA I KINESKA ZASTAVA, A KADA PROČITATE ŠTA PIŠE... Pogledajte kako izgleda! (VIDEO)

Beograd

U NEMANJINOJ OSVANULE SRPSKA I KINESKA ZASTAVA, A KADA PROČITATE ŠTA PIŠE... Pogledajte kako izgleda! (VIDEO)

Podeli vest

Udruženje porodica kidnapovanih i nestalih na Kosovu i Metohiji transparentom postavljenim preko puta zgrade Vlade Srbije izražava zahvalnost Kini na pomoći i solidarnosti sa Srbijom, izjavio je predsednik tog udruženja Sima Spasić

Na transparentu dugačkom 50 metara napisano je “Srbi i Kinezi zauvek braća” na srpskom i kineskom jeziku.

- Udruženje na ovaj način odaje veliku zahvalnost kineskom narodu i državi koji nam godinama unazad pomažu, a naročito sada u borbi protiv nevidljivog neprijatelja koronavirusa - rekao je Spasić.

Istakao je da su Srbija i Kina primer svetu kako se pravi prijatelji ponašaju u ovoj tragediji.

Spasić je pozvao sve građane Srbije da poštuju mere Vlade Srbije kako bi zemlja borbu protiv virusa korona dobila sa što manje žrtava.
 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set