• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2020

21:22

RADNICI SU ZAŠTIĆENI SVIM MERAMA! Radovi na Savskom trgu odvijaju se po planu

Beograd

RADNICI SU ZAŠTIĆENI SVIM MERAMA! Radovi na Savskom trgu odvijaju se po planu

Podeli vest

Glavni urbanista Marko Stojčić obišao je danas radove na Savskom trgu i tom prilikom istakao da se sve odvija nesmetano uprkos vanrednom stanju u zemlji

On je dodao da je za Grad Beograd veoma važno da što pre budu završeni svi radovi na javnom prostoru i da se iskoristi situacija sa umanjenim saobraćajem, kao i tamo gde ga uopšte nema.

Planirano je da saobraćajne površine na Savskom trgu budu gotove do polovine aprila, a kompletni radovi do kraja juna – rekao je Stojčić za Beoinfo.

On je precizirao da se radovi na Savskom trgu, kao i na većini gradilišta u Beogradu, odvijaju nesmetano.

Iskoristio bih priliku da pohvalim izvođača radova koji u potpunosti poštuje rokove, uz sve mere zaštite za radnike – naglasio je Stojčić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set